Nakon „Litija za spas Srbije“ patrijarh Porfirije služio moleban

Ostavite komentar


  1. Velicansven skup. Hiljade slobodno mislecih,zdravih I cestitih ljudi u povorci protiv sodomije, bluda I nasilja agresivne manjine nad vecinom.

  2. Srbija se mora vratiti sebi.Komunizam i Jugoslavija nas je razorila.Uopste se ne radi o levici,desnici,centru,mi kao narod nemamo vodje koni mogu da nas povedu.Tzv. elita od 1918 pa ovamo je negde odlutala i ostavila svoj narod na milost i nemilost,sto su svi oko nas iskoristili.

  3. U sta se pretvorila ova nasa zemlja!Crkva dominira, velica zlocince, seje mrznju, odobrava devijantna ponasanja svojih. Ovaj Porfirije je vrhunski folirant, u stvari zao covek u mantiji. Srpski narod je potpuno izgubljen, cini im se da su smerni vernici, a u stvari opsednuti mrznjom prema svojima i ljubavlju prema dalekom tudjinu i njihovom vodji zlotvoru.

  4. svaka cast, milina videti litije i proteste protiv nakaradne parade, protiv predsednika Srbije, protiv trenutne politike, nestasica i cena i naravno pre svega protiv izdaje Kosova i Metohije.
    PS vidjena i jako lepa karikatura predsednika 😉

  5. Gde mogu da se odreknem ovakve srpske pravoslavne vere???? Ja nisam kao vi!!! Ja sam pravi Srbin i Pravoslavac!!!! U ovome ne želim da budem zajedno sa Palmom, Vičelićem, Vučićem i Šešeljem!!!

  6. Smucili su mi se,od sada cu se Bogu obracati bez posrednika. Crkva je postala ekspozitura najgoreg vladara u srpskoj istoriji.

  7. Kažu da je ove litije organizovao vučić. Eda bi odvratio pažnju od mnogo većih problema!

  8. Pa ne znam. Mislim da su rezultati ovih molebana i svetosti i ostalih stvari: razvod svakog trećeg braka u prve četiri godine, od onoga što ostane preljube u skoro svakom, nasilje u porodici prilično često…

  9. Ovo već previše dugo traje! Natezanje između plaćenika (čast svim izuzecima prisutnim zbog ideala,stavova i uverenja) u redovima „vernika većih od Pape“ i kod LGBTQ „jurišnika“. Gde su masovni socijalni protesti, generalni štrajk?! Svima dobro, svi se „snašli“ srbadijo pogubljena u vremenu i prostoru?!

  10. Lepo odabrani prioriteti. U Crnoj Gori organizovane litije protiv korumpirane i štetočinske vlast. U Srbiji pored iste takve vlasti, veći problem gej parada…

  11. Hajde da se obrnu i jedne litije protiv pedofila i sličnih izvitoperenih manijaka u mantijama, pa protiv ratnih zločinaca sa ordenjem SPC i bez njega i posebno jedan za sve veleizdajnike koji rasprodaju nacionalna blaga i resurse. A onda zaista služiti jedan moleban za spas Srbije i naroda. Bilo bi hrišćanski, zar ne?

  12. Vucibatine i neonacisti u pohodu na beogradske ulice. A medhu njima vise od 80% siledzija i prikrijenih homoseksualaca. I Putin medju nima.

  13. Litije za propast Srbije. Lažni patrijarh, lažni vernici. Primitivno nasilništvo na delu. Srbija u ambisu.

  14. Niko ni sa kim ne može terati sprdnju kao sam sa sobom. E, to su Srbi dokazali,nažalost.

  15. Bez mladih, obrazovanja, ljubavi, nacionalne strategije, trideset godina sa istim temama podele, mrznja, ratovi, kriminal,
    a mozemo samo da drzimo litije. Sami smo krivi!

  16. Kakav je on patrijarh??? U vreme njega odlikovan Seselj!!! Dal je tuzno ili smesno? Ali svakako ocigledno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.