Počinje seča drveća u Novom Sadu, građani uznemireni

Ostavite komentar


  1. A da li je iko primetio koliko je divljih pataka po gradu?
    Verovatno su im prirodna stanista unistena i unezverene traze mesto i mir kod divljaka od ljudi.

  2. Ako se obnavljanje drveca obnavlja strucno, nema razloga za brigu.
    Ps. I ja sam primetio divlje patke na Dunavu

  3. Nadam se da će se kraj oko glavne Železničke stanice, urediti nakon završenih radova na pruzi – najviše mislim na Železnički park….

  4. To se oglašavaju samo protivnici vlasti a ne ljubitelji zelenila, to je tužno

  5. Kako bi bilo da malo odvadite il makar posecete granje u Seljackih Buna 77, ne vidimo visr ni sami srbe totalni mrak u ulici,a od legla komaraca sr ne moze izdrzati,razmislite o tome,pa ne moramo u sumi ziveti..

  6. Dosta mi je kad kazete uznemireni gradjani.Briga gradjane vi se vadite na gradjane.Ako se nesto mora uraditi mora.Neka ti gradjani sade nova.

  7. Sece se straaaasno mnogo, vozim se basjom po celom gradu i fruskoj i moram reci da iz godine u godinu sve veca katastrofa od seche shuma. Ova sns banda se izgleda lozi na drvo. Jel bio neko skoro na oficircu tamo kod rokovog potoka npr, zlo….

  8. Iako sam iz Beograda, gnušem se šta sns-ovci rade u Novom Sadu. Ovo je zločinačka, anticivilizacijska vlast! Uništiće sve! Tek su počeli! Građani, organizujte se i branite stabla! Neće nas huligani i batinaši zaplašiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.