Podneta urgencija sudu da postupi po krivičnoj prijavi protiv Kriznog štaba

Ostavite komentar


  1. Da se objavi ukupan broj umrlih po broju stanovnika u Srbiji i drugim državama ! Onda da se diskutuje !! Ovako nema smisla !! I molim objavite!!

    1. Tako je Dusane! Nit branim stab nit Vucica, briga me jer za AV nisam ni glasao. Al zaista je dosta politicarenja, dosta izjava Marinike Tepic koja se sad i u medicinu razume, dosta mi je vise, gade mi se svi. Upravo to, dajte da vidimo gde smo.mi u idnosu na ostale. Manite me vise izmisljotima Marinike, Djilasa, Onradovica, Jeremica….. i analiza kohekakvih „strucnjaka“

    1. Prvo po gornjem komentaru, egzaktno, pa dalje ! Tako ćete na sud štabove prvo od Italje do SAD ! Samo po ciframa a ne emocijama !!!

    2. Po broju umrlih od korone na vrhu je Belgija sa 845 umrlih na milion žitelja, a slede Britanija, Španija, Italija, Švedska sa stopom smrtnosti između 500 i 600 na svakih milion stanovnika. Prema ovom bilansu, Severnoj Makedoniji je najbliža Bosna i Hercegovina, koja ima tri puta manje umrlih na milion stanovnika – 76. Slede Srbija i Slovenija sa po 54 žrtve, Bugarska sa 43 i Albanija sa 39. Na dnu su Hrvatska i Grčka koje imaju 29, odnosno 19 žrtava na milion stanovnika. Molim objavite pa da seonda priča !!

  2. Danase, zbog cega kada nekoga citirate imate potrebu da dodate „(predsednika Srbije)“ ispred imena kojim ga je citirani nazvao? Sagovornik ga je s razlogom oslovio samo imenom jer ga ne smatra dostojnim funkcije u zagradi, ne razumem kome se vi dodvoravate i zasto menjate smisao izrecenog.

  3. Izbori su bili i u Južnoj Koreji, Poljskoj i Francuskoj u sled epidemije ! Problem je što su se kod nas rano otvorili i dopustili masovna okupljanja, posebno sportska !

  4. E drzavo Srbijo svako podnosi neke krivicne prijave a sta je sa vecinom naroda ova bagra hoce nasilnim metodama do vlasti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.