Podrška studentima optuženim za organizovanje protesta

Protest ispred Prekršajnog suda

Ostavite komentar


  1. Dragan Šutanovac, Zoran Živković, Saša janković i Ne da(vi)mo Beograd spali na svega jedva 100 članova kojih mogu da skupe za protest. Fali im samo još Vuk Jeremić, on bi možda mogao da dovede još svoju ženu pa bi bilo 102 na protestima.

  2. Izgleda da opozicija planira da protestuje, svaki dan do izbora 11.marta.Taktika, koja nema neku perspektivu.Teško da će na taj način uspeti da ubede građane, da glasaju za njih!

  3. I dobro sta je prekrsaj sto su studenti organizovali demonstracije? nista nije bilo polomljeno niko povredjen.
    Niko zaposlen u drzavi nije o drzavnom trosku (nasem trosku) demonstrirao.
    Da li je problem to sto su govorili? i Da li bi ovaj sud mogao da procesuira bespravne graditelje, agresivne ljude i siledzije, policajce koji primaju mito bukvalno na svakom cosku. Nego su se uhvatili dvoje dece koje nesto vicu na ulici. To i nije nikakav sud budimo iskreni. To je sud Srpske Napredne Stranke a ne svih gradjana i gradjanki Republike Srbije od kojih ogromna vecina nine clan ni simpatizer SNSa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.