Pojedini sindikati železnice traže hitan dijalog s Vladom Srbije i najavljuju štrajk

Ostavite komentar


  1. Sindikalac Vučković, je zaposlio sina u Infrastrukturi železnice Srbije na mestu zamenika direktora sektora za pomoćni voz, čovek ima „završenu“ višu školicu, lažno je upisivao radno vreme ljudima koji nisu dolazili na posao već su radili u inostranstvu o čemu postoji izveštaj Unutrašnje kontrole o teškoj zloupotrebi radnog mesta. Ćerku je zposlio na radnom mestu otpravnik vozova, nakon što je i ona „zavrsila“ višu školicu prebacio je u sektor za saobracajne poslove na mestu savetnika direktora. Suprugu je zaposlio u CIP-u železničkoj ćerci firmi. Snajku je zaposlio u Srbija vozu kao pregledača kola a za koju se priča da nema stručnog znanja za te poslove, ali koga to briga kada je svekar sindikalac koji se “ bori za prava radnika“ a udomljava svoju porodicu, užu i širu familiju. Sram da ga bude, taj ol…š mene ne predstavlja.

    1. Da nije bilo njegovog prijatelja Dragoljuba Simonovića on danas nebi bio predsednik sindikata. Delim mišljenje sa tobom. Na društvenim mrežama kruže prijave gde se tereti za višemilionsku proneveru državnog novca. Verujem da je tačno. To je naš novac a država ćuti.

  2. Gospodin iz teksta uzeo fine pare narodu da ih zaposli kao mašinovođe u Kargo Srbija. Jedinstven slučaj da je taj sindikat privatna porodična firma

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.