Pokrajinski sekretar za zdravstvo: U Novom Sadu porast broja zaraženih, uzrok su protesti

Ostavite komentar


  1. Da li bi neko mogao da obavesti robovlasnike i ove strucnjake da su ovo rezultati testiranja od pre pet i vise dana? Uostalom, pokazite prave brojke u prethodnih mesec dana pa da sudimo. Ajde, Kisic Tepavcevic, poceli ste da se budite, budite ljubazni. I pozovite mlade da idu na proteste, bolje nego da sede u kafanama i drugom zatvorenom prostoru.

  2. Nije lako odvaljivati ni gluposti. Čovek se preporučuje za budućeg ministra. Uvek se pitam da li ovakvi likovi misle šta će jednog dana deca da im kažu. Mislim na onu odmetnutu decu. Kako li je danas biti sin Kapičićev ili Đilasov? Milovanov, ne Draganov.

  3. Gos. Gojkovicu posto je i kod vas nastupila SNSovska kolektivna amnezij da vas podsetim da rezultat porasta obolelih su najverovatnije kontakti koji su dosli posle slavlja nakon pobede na izborima nad demokratijom , kao i posledice fudbalskih utakmica u Beogradu i Nisu i naravno uzimajuci u obzir liberalna saopstenja Kriznoga staba STRUKE , u toku predizbornih radnji , kako smo pobedili koronu.
    Najbolje bi bilo da se ne oglasavate jer ste svi zajedno sramota ovoga naroda

  4. Danasnje saopstenje Kriznog staba uzivo pomalo je nalikovalo tv-duelu kandidata za ministra zdravlja u buducem sazivu Vlade. G-dja 3,5 miliona € je upeglala frizuru, stas i stajling i u blagoj je prednosti nad g-dinom Mrtvi zubar je djubre, koji mora da poradi na uparivanju boja kravate i sakoa. U novoj Vladi izgled ce ionako biti osnovni parametar razlikovanja te fikus ekipe, uz korona barona koji ce odlucivati o svemu.

  5. Ko još veruje ovim lažovima i manipulatorima, stvarno mi nije jasno…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.