Pokret Odbranimo reke Stare planine ponovo pozvao premijerku na TV duel

Ostavite komentar


  1. Hrabra je kao i šef joj, tako da od duela nema ništa, samo trolovanje sa nacionalnih frekvencija uz naknadno tumačenje velikog vrača

  2. Došlo je vreme da se borimo za goli život, ali bukvalno.
    Voda, vazduh, zemlja. Sve je zagađeno.
    Mi naše potomke osuđujemo svojim nečinjenjem, na život nedostojan čoveka.

  3. Mogu ti dobronamerni „zaštitnici reka“ da Brnabićku zovu ne jednom nego hiljaduijedan put na TV duel- ona neće doći. Narod zna i zašto. Ona ne želi nikakav duel- jer „naredba“ kao i sve dozvole dolaze „odozgo“ od njenog gazde AV. A pošto on ili njegov „Mali Bata“ stoje iza izdavanja dozvola za uništavanje planinskih reka i potoka svim mnjihovim kumovima, pajtašima, platišama itd. Ana neće smeti da sve te „dozvole sa vrha“ za uništavanje prirode u Srbiji na bilo koji način poništi ili o njima negativno govori. Jasno?

  4. Ona ne moze da dodje na tv duel…a ni onaj koji ju je namestio na ovo mesto…Prosto nema kicmu da bi mogla da sedi…Gmizavci to ne mogu…!

  5. Ćuto, jedan dan kažeš da sa Brnabićkom nema šta da se priča a drugi dan je zoveš na duel. Shvatam da ti je u stvari bitno to što bi rekao gledaocima koji nemaju gde da čuju ekološke poruke, ali malo zvuči konfuzno.
    Još nešto, u Utisku si ovaj Ustanak najavljivao kao nešto mnogo odlučnije, bez povlačenja i razilaženja kućama, ako se ne varam?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.