Pokret Tvrđava: Posle crne prašine, čelični opiljci padaju na građane Smedereva

Ostavite komentar


  1. Pa podnece krivicne prijave protiv Tvrdjave zbog uzbunjivanja javnosti, ahahaha..

  2. Vučiću, gde si da braniš narod, koji trpi užasne posledice tvoje politike poluzagrljaja sa bratom Sijem? „Spasio“ si železaru, a koliko dece će iz Smedereva u život otići sa taškim obolenjima respiratornih organa? I, da li samo sa ovim teškim bolestima? I da li samo deca? Ko temeljno vrši genocid nad ljudima u Srbiji? Da li zato što njegov tanatos više ne može da divlja van Srbije? Ima li tog suda koji će zbog ovoga zaviriti u neki paragraf?

    1. Nije ti smetala Titova „Grožđara“ koja je bila sa hiljadu puta manje zaštite skoro pola veka. Nije ti smetala železara koja su Ameri kupili za jedan dolar i bili tu dok nisu pretopili srpske tenkove, topove, brodove, lokomotive (čak i muzejsku prvu parnu lokomotivu u Srbiji), vagone i šine i onda nestali u vidu lastinog repa.
      P. S. Pokret „Smederevska Tvrđava“ bi trebala da povede postupak za osudu ratnih zločinaca Mustafe Golubića i Žarka Zrenjanina zato što su diverzijom uništili Smederevsku Tvrđavu pod čijim je kamenicama stradalo preko 3.000 a teško ranjeno preko 6.000 Srba i oko 500 zatvorenika koji su opsluživali vojne magacine. Da pokrenete potpunu rehabilitaciju đenerala Milana Nedića velikog dobrotvora Smedereva koji je potpuno obnovio porušeno Smederevo i spasio streljanja i fašističke odmazde preko 2.000 Srba zbog pogibije 200 nemačnih vojnika. I ako je đeneral Nedić bio skrhan bolom za sinom, snahom i unukom koji su u trenutku eksplizije (više puta većom od one nedavne u Bejrutu) nalazili u vozu na železničkoj stanici u Smederevu, prihvatio je da bude premijer. Ponavljam za vreme okupacije je potpuno obnovio Smederevo.

  3. Sta ste zapeli za zelezaru ,sto ne kazete da je tvrdjava javni wc za kucice koje gradjani izvode u setnju .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.