POKS: Odbacujemo napade i manipulacije Obradovića o izbornim kolonama desnice 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas da „najodlučnije odbacuje napade i manipulaciju Boška Obradovića da je koalicija NADA prva odlučila da ne bude zajedničke kolone desnice“.

„Upravo Glavni odbor Dveri 4.oktobra doneo odluku da idu u koaliciju sa Zavetnicima i čak su započeli svoju kampanju snimanjem spotova i emitovanjem po društvenim mrežama“, rekao je potpredsednik POКS Vladimir Đorđević, u pisanoj izjavi.

Kako je naveo, „za razliku od njih, POКS i Novi DSS kampanju započinje tek sada i bili smo domaćini poslednjeg sastanka na kojem je definitivno došlo do razlaza po pitanju rušenja ili ne rušenja naprednjačke vlasti u Beogradu i Srbiji“.

„Jedino što smo uspeli da se složimo na sastanku od pre dva dana je da se ne napadamo tokom kampanje, a Boško Obradović nije izdržao duže od 48 časova da se drži dogovora“, je Đorđević.

Srpski pokret Dveri saopštio je prethodno da su se „na sastanku lidera patriotske opozicije“ založili za „zajednički nastup u jednoj izbornoj koloni svih političkih snaga koje su protiv novog zapadnog ultimatuma i smenu aktuelne vlasti na svim nivoima“.

„Кolege iz koalicije NADA pozvale su se na istraživanja javnog mnjenja po kojima je bolje da idemo u dve kolone. Sve druge spekulacije koje su se pojavile u javnosti su izmišljotine“, navele su u tom saopštenju Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari