Policajka iz Valjeva puštena iz pritvora

Ostavite komentar


  1. Sjajno je to što da bi isterao istinu na videlo moraš završiti u zatvoru/pritvoru, kao primer, da slučajno nekom drugom ne padne na pamet da uradi isto ili slično (ispravnu stvar).

  2. Šta smo iz ovoga naučili? Pritisak, brojnosti i solidarnost. Vidimo se u subotu!

  3. svaka čast predstavnicima sudstva, koji su doneli ovu odluku, svaka im čast..kao i odbrani ove profesionalne službenice mup.a, …sad policijo uhvati se u koštac sa svima onima koji su učestvovali u ovom slučaju gde je vam je ,,maltretirana vaša koleginica Valjevo napred……

  4. Gospodja treba da dobije bolje radno mesto. Na prime: MINISTARKA POLICIJE Mislim ozbiljno!!!

  5. Pritisak,pritisak i samo protest. Prpa je ušla među predstavnike vlast i nervoza. Dobro je na pravom smo putu. Četitke policajki.

  6. ili demokratiju? Od botova s obe strane, normalan čovek ne može da živi…

  7. A sta je sa tuziteljkom koja je odredila pritvor !!! koja je njena odgovornost !!!

  8. 0,41 nije neka kolicina za redovnog alkoholicara – nema smisla da covek ima problem samo sto je Kum ! Malo droge – pa sta kad mogu ministri moze valda i Kum ?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.