Šef kabineta direktora crnogorske policije Petar Krstajić saopštio je da policija „preduzima određene radnje“ u vezi sa motivom nedavnog napada na novinara Mladena Stojovića, a na koji je policiji ukazao novinar. Krstajić je to naveo u odgovoru na pismo istraživača kršenja ljudskih prava Aleksandra Zekovića upućenom direktoru policije 2.

Šef kabineta direktora crnogorske policije Petar Krstajić saopštio je da policija „preduzima određene radnje“ u vezi sa motivom nedavnog napada na novinara Mladena Stojovića, a na koji je policiji ukazao novinar. Krstajić je to naveo u odgovoru na pismo istraživača kršenja ljudskih prava Aleksandra Zekovića upućenom direktoru policije 2. juna ove godine, a koje je Zeković juče dostavio medijima.
Šef kabineta direktora crnogorske policije je precizirao da je Stojović dopunio izjavu datu neposredno nakon napada te da se ta dopuna odnosila na njegovo učešće u emisiji „Insajder“ Televizije B92 o fudbalskoj mafiji i pisanju lista Press o predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanu Terziću. Stojović je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima napadnut nedavno u svom stanu u Baru i ocenio da je mogući motiv napada njegovo svedočenje u emisiji „Insajder“ beogradske televizije. Zeković je, međutim, naveo da je sa tim odgovorom upoznao Stojovića koji negira da je dao dopunu izjave policiji, jer se nalazio na lečenju u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari