Policija privela aktiviste Inicijative „Ne davimo Beograd“

Ostavite komentar


  1. Kad više njih bude diglo ruke, ali ne na sebe, biće kasno za reakciju!

    1. Netreba radnici da dizu ruke na sebe vec na one koji ih ugnjetavaju.Protesti moraju biti radikalniji i ostriji .Za svoja prava moraju se sami izboriti.

  2. Bruke jedne, ako još niste, HITNO, odmah, smesta, oslobodite i pustite na slobodu ljude. Treniranje strogoće će vam se obiti o glavu. Upamtite to dok još nije kasno i, bez obzira na sve, pokažite bar malo dostojanstva. Ljudskog, pre svega. Sramota, sramota!!!

    1. Као оно пре 18 година кад је Коштуница пустио из затвора 2000 осуђених албанских терориста?

  3. Privedeni zbog verbalnog delikta,pa da li je to vest iz Srbije ili iz Severne Koreje?

    1. Pa to Vam je to da je ovakva politika jos od 2012. Drzite zute lopove a niko se nehapsi. Znaci lopova nema. A njihov lopovluk pa neee to je tetka iz Kanade , Amerike, Nemacke……….
      A mi svi cutimo, covek jefan covek ubi se hvaleci a vi napadate pitanjima saradnike i njega ma more u zatvor

    2. Devedesetih su nas privodili zbog akcije „Čišćenje JULovskog korova“ na keju pored Nišave, kao i brojnih drugih akcija, ali je korov za izvesno vreme bio odstranjen. Vratile se devedesete, hapsi se zbog neugodnih pitanja. Ovakva hapšenja najbolji su dokaz da istraživanja govore da se ovoj vlasti bliži kraj. Sve su nervozniji, u Nišu ih ovih dana očekuje okupljanje građanja zbog pokušaja da nam otmu aerodrom. Očigledno je da su procenili da će ih građanske inicijative „Ne davimo Beograd“ i „Ne damo niški aerodrom“ skloniti sa vlasti i ostaviti bez mogućnosti da gaze zakone nekažnjeno.

  4. sramota. ko je taj nedodirljivi ministar. policija nema pametnijeg posla. pa iako se ni u cemu ne slazem sa tom inicijativom jos manje se slazem sa ovakvim postupcoma policije. izgleda da ovov vlasti nije jasno da policija nije tu da stiti ministre od pitanje. sramota. nikad vise glasati necu za ove. naravno necu ni za zute koji su isti

    1. To je ono kada političara zaboli istina pa pošalje policajce da štite njegovu čast.

  5. Cela fora je da kad bude neka sledeća revolucija da će taj isti ministar pričati da nije to rekao. A bandera stoji pored njega ponosno…

  6. Zašto ne hapsite one vandale što seku zdravo i lepo drvo na Košutnjaku?Sramotna i tužna policijo…!

  7. dzaba komentarisete….trebali ste na izbore izaci…sada je kasno

  8. Najviše im smeta patka, jer sjećaju se babe ratka kad se noću vrati pijan sa ratišta.

  9. Svaka cast manjini postenih policajaca ali danas je policija pretvorena u korumpiranu,kriminalnu organizaciju i bandu koja ce pendrecima zajedno sa placenim huliganima-navijacima stati u odbranu diktature.Severna Koreja je ponosna na takvu policiju,pravosudje i zakone koje jagnjeca brigada donosi u Skupstini.

  10. Прво су викали „црвена бандо“ и „готов је“, лупали у шерпе па провалили у Народну скупштину, запалили је и довели западне гаулајтере у српску владу да „саветују“. Онда су укинули домаће банке и отерали фабрике у стечај, пошто „Срби не умеју да управљају привредом, па треба да дођу странци и покажу нам како се то ради“. Кад су на крају и то остварили, почели су нову причу: „укинута су нам радничка права а плате су срамотно ниске“. Ја не знам да ли је ико ко има здраву памет очекивао да ће у једној колонији, као што је данас Србија, да порасту плате, људска и радничка права.

  11. Kad više njih bude diglo ruke, ali ne na sebe, biće kasno za reakciju!

  12. Bruke jedne, ako još niste, HITNO, odmah, smesta, oslobodite i pustite na slobodu ljude. Treniranje strogoće će vam se obiti o glavu. Upamtite to dok još nije kasno i, bez obzira na sve, pokažite bar malo dostojanstva. Ljudskog, pre svega. Sramota, sramota!!!

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 10

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.