Policija sprovodila nezakonita naređenja u Savamali

Miloš Janković, advokat i bivši zamenik Zaštitnika građana, za Danas tome kako je razgovarao sa policijskim službenicima nakon rušenja u Hercegovačkoj ulici

Ostavite komentar


    1. Sutra i kad tebe neko nezakonito potkaci ti isto
      tako kazi nije vazno, nisam ja bitan….

    2. I gore od toga, kule bliznakinje su srušili strani teroristi, a Savamalu kriminalci uz asistenciju onih kojima je posao da nas štite. Rođena država i vlada su nas izdale!

    3. Dok se ne reši slučaj i neko odgovara za smrt čoveka. Šta nije jasno?

      Mene zanima ko plaća račune za struju koju troši 20 (a biće ih i više kako se bude gradilo) pumpi za drenažu podvodnih voda koje rade 24 sata, 7 dana u nedelji, ispumpavajući vodu koja plavi podzemnovodne garaže i podrume.
      Nisam siguran da to plaća nekoliko stotina stanara Beograda na/u vodi, već bi se razbežali od visine računa za struju i/ili infostan. Ostaje mi da sumnjam da su sva podizanja cene (protekle 3-4 godine) Infostana za Beogradjane u službi stanara Beograda na/u vodi.

    4. Dok ne bude uhapšen onaj koji je nelegalno rušio. Prosto je, a i dočekaćemo taj dan.

  1. Ono što je poraznije je to da Savamala nije jedina pošto po Srbiji imamo pod ovom vlašću na više desetina takvih nezakonitosti i siledžiskih slučaja i nikom ništa!

  2. Trebalo bi da redskcija sudi umesto Apelacionog suda. E, kakva je to glavata gospoda! Pogledajte samo Dražu! Jedanaest godina su dobili optuženi. Većina ubica dobije manje, pitajte Majića kog je odlobađao.

    1. Najvaznije je to sto bi oni hteli da presudjuju ali imaju problem niko im neda da se tako ponasaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.