Policija upala na Fakultet za specijalnu edukaciju i rehablitaciju po nalogu javnog tužioca

Ostavite komentar


  1. Ovo je nedopustivo. Kao radnik BU a radim u prosveti 26 godina, nikada se ovakav slučaj nije desio. Divljačko upadanje… Iza ovoga stoji samo loša namera nekog koji zastrašivanjem Dekana i uprave Fakulteta pokušava da na volšeban način dođe do nečeg što mu ne pripada….. za ovakvu bahatost nema drugog objašnjenja…..a idu i izbori…

  2. a što policajci nisu pokazali nalog od tužioca??? Pa sigurno zato što ga nisu imali. A i ovo je „na časnu“ reč su po nalogu tužioca upali!!! Laži i otvorene pretnje – ništa više.

  3. Molio bih da se aktivira malo istraživačko novinarstvo i sazna ko huška policiju na Fakultet. Bio sam srećan kada sam čuo da je Prof Šestić izabrana za Dekanicu, zato što sam kod nje nekada polagao ispit i sa punim pravom tvrdim da je ona uvek bila i ostala najsvetliji primer na fakultetu. Jednom rečju moralna i profesionalna gromada. Mnogo mi je žao da se ovako unižava Fakultet. Vidite ko vodi sudske sporove sa Fakultetom pa će biti jasnije ko stoji iza ovog upada organa.

  4. za sve koji su prekršili Zakon.
    Sudije, tužioci, rukovodioci u MUP-u i bezbednosnim službama, medijski trovači i svi umešani u otimačinu NAŠEG novca, nemojte misliti da će samo jedna osoba
    da odgovara za sve.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.