Policijski sindikat Srbije: Ogromne razlike u zaradama

Ostavite komentar


  1. Pre godinu dana starešine su po naredbi ministra izvršile ogroman pritisak na policiju da se izčlane iz sindikata koji se borio upravo protiv ovakvih razlika. Policija je stavila rep i masovno napustila sindikat. Sadašnji sindikati se utrkuju ko će pre da se uvuče ministru.
    Zbog toga su starešine nagrađene i stvorena je ogromna razlika. Pitanje je samo šta će se dešavati u buduće. Policajci koji treba da budu u prvim borbenim redovima su izuzetno nezadovoljani svojim položajem. Miloševića je upravo ta policija pustila niz vodu.

  2. Po meni krivi su policajci koji su podlegli pritisku i tako omogućili neši da radi šta mu je volja.

  3. Gospodo ja znam nekoliko inspektora,neke zamwnike nacelnika,nacelnike imaju ogromne pare,plate imaju auta drzavna gorivo koliko hoces ,ne placaju porez na gorivo imaju cak i svoje pumpe u sek.za vanredne situacije sipaj kolko ti treba i vozi,pisu sta hoce privilegovani u svakoj ustanovi a Bog to sve vidi gospodo kako se ne plase majkumu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.