Pomera se mala matura, produžetak školske godine i za maturante

Ostavite komentar


  1. Kako će učenici nadoknaditi časove? Nikako. Prosvetni radnici će dobiti pune plate. A za znanje niko ne pita?

  2. Prosvetni radnici rade pre podne u skoli a popodne online tako da im treba duplo platiti

  3. Sto se tice angazovanja prosvetnih radnika na radu „online“,nemam komentar.Samo im puste neki word dokument da deca prepisu,ili daju link da deca pogledaju i to je to.Kakva dupla plata?To nije rad.

  4. Zato što tako pričate o prosvetnim radnicima takav je i odnos dece prema školi. Velika većina prosvetnih radnika se maksimalno trudi da u ovim sumanutim uslovima deci obezbedi obrazovanje radeći mnogo i posvećeno, ali deca nemaju poštovanje prema tom trudu jer ga nemaju ni njihovi roditelji koji se razumeju u svačiji posao i znaju za svaku profesiju da procene da li je neko dobar radnik ili ne. E zato nam deca znaju tako malo, a ne zato što prosvetni radnici ne rade dobro i dovoljno.

  5. Pokvareni ste produže deci 3 dana odma produžetak skolske godine ni 3 dana ne mozete da im date……

  6. A ko je rezervisao odmor od 21.07.2022.? Ne mozete tek tako menjati , nek odrade ako moraju subotom, mada kako idu mislim da im ta tri dana nece nista znaciti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.