Zbog poplava vanredna situacija u 52 lokalne samouprave u Srbiji, evakuisano 295 ljudi

Ostavite komentar


  1. MARKO !!! … GDE JE MARKO ???!!!
    Marko blagojeviću, od kako te Gospodar postavio da trošiš pare za vanredne odbrane od poplava – NITI JEDAN IZVEŠTAJ o trošenju dao nisi !!
    A Gospodar ti baš naredio da svaki dan izveštavaš šta radiš i kako trošiš narodne pare i donacije … a nije ih malo bilo !!!

  2. Da lli je moguce da ni Predsednik Srbije niti Predsednica Vlade Srbije jos nisu obisli poplavljena podrucja ? Zasto molim vas ? Zasto ?

  3. Gde su visoki predstavnici aktuelnih vlasti da obidju poplavljena podrucja ? Zasto se ne postavi pitanje u sta su utrosena sredstva u iznosu od jedne milijarde za oporavak i stabilizaciju priobalja jos od katastrofalne polave u Obrenovcu ? Zasto svi u ovoj zemlji , za vreme vanrednog stanja cutite ? Sta se ovo pobogu i zaboga ovde desava ?

  4. Како чувамо планету одговор је благ и молећи зар не ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.