Poplavljena kuršumlijska sela

Ostavite komentar


  1. Dali će ovaj narod da shvati, da ne treba da glasa za sezonu, jer kad god su ga glasali događale su se samo loše stvari, egzodus Srba, rat, poplave, snega grad u maju, ako mu date glas, uslediće Božja kazna, zemljotresi i kataklizme.

  2. Uvek, iligotovo uvek kada padne iole jača kiša imamo slične pojave/ izlivanje nekih vodotokova i polave manjih ili većih razmera/.
    ora li baš tako? Pa naravno da ne mora.
    Ali-vodotoci se moraju štititi od nas samih pre svega. Ne smeju se zatrpavati kojekakvim starudijama i redovno čistiti.Po pravilu su ti i takvi potočići prepuni kojekakvih starudija i onda kada se ovako nešto desi onda "kuku-lele".
    Osim toga veoma često su građevine "nateklečene" tik uz ivicu vodotoka i naravno da će takav objekat kad padne malo jača kiša uz zatrpane potoke biti poplavljeni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.