Popović: Nova zgrada ETF-a do 2023. godine

Ostavite komentar


  1. Ovi sns šu.kovi su potpuno poludeli! Vučić&Co ostali su bez „ideja“ jer su sve laži istrošili, i sada se vidi da su najobičnija horda čiji „alfa član“ podseća na zombija vlasti. Videćemo šta će biti na izborima, ali su se mnogima koje znam zgadili tako da beže na bilo koji drugi tv kanal čim se neko od njih ili njihovih krle-analitičara pojavi na televiziji. Gotovi su! Ni „osveženje“ koje bi im donela eventualna pobeda na predstojećim izborima ne može zaustaviti njihovo strmoglavo odumiranje. Jer Vučiću&Co više ne veruju ni njihovi sendvičari, ni uposlenici po JP ni saradnici. Raspitajte se koliko je već ministara i uposlenika pokušalo da kod opozicionih stranaka i grupa građana zasnuje članstvo. A vi iz Danasa i ovaj put spašavate obraz demokratije i novinarstva. Svaka vam čast. I može se bez čovićevskog spinovanja istaći parola „Kad je tečško, onda Danas“!

  2. Tužno je da ETF muči muku sa prostorom, a državna Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada dobija novac iz pokrajinske kase da troši na kupovinu automobila, restoranske usluge, putovanja itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.