Popović: Politika nazameranja vodi do stagnacije u akademskim sredinama

Ostavite komentar


  1. Ivanka Popovic nikada nece biti „bivsa“,jer je uvek casna,postena,istinoljubiva,pravi ucitelj i vaspitac generacija studenata Beogradskog univerziteta.

Ostavite komentar


Društvo

Direktor Zdravstvenog centra u Vranju za Danas posle oglašavanja VJT o smrti porodilje: Treba sačekati spoljašnji stručni nadzor 10

Direktor Zdravstvenog centra u Vranju za Danas posle oglašavanja VJT o smrti porodilje: Treba sačekati spoljašnji stručni nadzor

Informacije koje je saopštilo Više javno tužilaštvo u Vranju povodom smrti porodilje 17. aprila u našoj ustanovi, odnosno da je utvrđena ruptura materice, su preliminarni rezultati obdukcije i trebalo bi sačekati da bude urađen takozvani spoljašnji stručni nadzor posle koga će biti donet zaključak i konačna odluka o tome šta se desilo, kaže za Danas Saša Đorđević, direktor Zdravstvenog centra u Vranju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.