Porodica deteta ubijenog u Ribnikaru tužila roditelje učinioca krivičnog dela

Ostavite komentar


  1. Roditelji maloletnog K.K. nisu krivi za krivicno delo ubistva koje je dovelo do dusevne patnje i bola kod tuzioca. Ubistvo je izazvalo dusevnu patnju i bol. Zasto bi onda roditelji placali za nesto cemu nisu direktno doprineli? Jasno je da ce otac biti maksimalno osudjen, da ce im imovina otici na dobos a sve u cilju „dokaza“ da sistem nije zakazao. Sta je kriva devojcica iz te porodice? Koja ce sutra socijalna institucija preuzeti brigu o njoj. „Pravedno je da svako nosi svoj krst. Ali samo svoj“.

  2. Neznam sta reci,bol za izgubljenim deteom sigurno je neizmerna i nicim nadoknadiva,vrednost deteta je nemerljiva,pretrpleni bol takodje,roditeljima i sestri pocinioca dela sigurno da nije lako bez obzira na sve ipak je u pitanju dete i sigurno da ime je drago isto kao i onima cija su deca stradala,nesrece su se desavale i do sada nisam procitao ili cuo da je za slicna dela trazena odsteta mislim de je roditeljima ubice dovoljna kazna to sto se desilo i da ce celog zivota patiti isto kao i ovi drugi roditelji. Advokati i mnjenje pale situaciju sve zarad svog dokazivanja i interesa,veca je odgovornost sistema i drzave sto je svojim zakonima i necinjenjem dovela do toga,da su nastavnici imali oduzeta im ovlascenja sigurno do ovoga nebi doslo a nastavi li se ovako nije iskljuceno da dolazi sve vise do ovakvih posle verbalnih zavrsetaka. Treba razmisliti hladne glave i staviti se u jednoj i drugoj situaciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.