Portiri bez oružja brinu o bezbednosti centara?

Nakon tragedija u Rakovici i na Novom Beogradu otvoreno pitanje obezbeđenja gradskih centara za socijalni rad

Ostavite komentar


  1. Да ли је могуће да Danas н и ј е у ударној вести пронашао кривицу Вучића и оптужио га, бар за,рецимо,бахатост!

  2. Neznam koji ce sluzbenik obezbedjenja da rizikuje svoj zivot za 250 evra to je plafon plate ko radi u tim sluzbama. Vecina njih radi na PPP, tako da za te pare ne vredi rizikovati ,kuliraj pa kad se nesto desi ti si u wc. Uzmite Telus sluzbu obezbedjenja telekoma koji su placeni sa minimalnom cenom rada,zbog nedostatka ljudstva rade ubrzano bez odmora jer niko nece da radi za minimalac,pa koriste ljude koji su ostali u firmi a imaju neke godine staza. Inace Telus je cetka firma Telekoma,

  3. Članak o privatnom obezbedjenju je vrlo korektan. Ali nije problem samo u agresiji i nasilju u centrima za socijalni rad i ne režava se to oružjem.
    Nasilje i agresija je posledica ložeg mentalnog zdravlja nacije i siromaštva. Nisu izolovani fenomeni delikvencija, droga, ubistva, samoubista, alkohololizam, prostitucija, korupcija, mržnja, agresija na svakom koraku, već INDIKATORI LOŠEG MENTALNOG ZDRAVLJA NACIJE.
    nogo je stresova bilo za normalnog prošečnog čoveka. Nismo svi podjednako izdržljivi. Mnogi su ”pukli”. I nije čudo nakon deceniju ratova, četvrt veka tranzicije, koja i dalje traje, siromaštva većina građana, slabosti pravnog sitema i države, svega lažno počev od diploma, bogaćenja isključivo muvara i lopova iz našeg okruženja, i gladi, bede i nezaposlenosti onih kojisu se pošteno školovali i hoče pošteno da rade. Ministarka bez portfelja Prof dr Slavica Djukić dejanović bi mogla da rukovodi i inicira rešavanje ili ublažavanje ovih problema. Stvari se moraju menjati iz korena. Pištolji nisu dovolljni
    Kasnimo ali mozda nije prekasno da se osnuje neko Nacionalno telo za pitanja mentalnog zdravlja.

  4. …"sprečavanje napada na objekat, lica i imovinu kao I udaljavanje lica koja ometaju proces rada i remete rad u objektima"… Da li je zabeleženo da je ikada iz CZS Rakovica udaljen, sada već, ubica – kada zaposleni vrde da je i njih maltretirao?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.