Posetioci manifestacije Ulica otvorenog srca izviždali Ivicu Dačića

Ostavite komentar


  1. E, pa nece biti da je tako bilo. Bio sam prisutan. Licno, Dacic mi je izuzetno antipatican, ali zvizdala je jedna mala grupica, sto je i normalno, jer ne moraju svi da ga vole. Samo se pitam, gde su bili, ti zvizdaci, kad je Dacic bio u vlasti sa DS-om? Onda im je bio dobar.

  2. Izvizdali su ga. I treba. Koriste decu za skupljanje jeftinih politickih poena. Mozda shvate da je narod besan i da mu ih je dosta

  3. Ako je u pitanju manifestacija bez političke pozadine, šta će tu taj dinosaurus Dačić. Trebalo je da govori neki kulturni radnik, ali ne mislim na nekoga sa Pink televizije.

  4. …vreme je da ode..umesto da zastiti radnike sto je i cij programa socijalisticke partije on se izgubio u sivilu naprednjaka..zasluzeni zvizduci naroda…

  5. g. Nikodijevicu, Ulica Otvorenog Srca nije mesto za politicare, mozda slabo pamtim ali mi se cini da su to otvarali neki drugi a najmanje politicari, ako gresim izvinite, ali i dalje mislim da politicarima nije mesto tu i tada. Ziveli

  6. Nije mu mesto tamo gde se pominje srce,duša…..mora da shvati da je prekobrojan i da podržava propast ovog već uništenog društva radi ličnog bogaćenja.

  7. Sreca im pevala,njemu je mesto da peva na pinku i hepiju a ne deci da drzi govor.

  8. Sve su zagadili,pa rešili i ovu manifestaciju.A sećam se mnogih značajnih likova koji su bilii spred teatra 212,al političara se nešto ne sećam.

  9. Političari će svaku svetovnu ili religijsku manifestaciju iskoristiti za svoju promociju, bilo ličnu, bilo svoje stranke, koalicije itd. Zašto to čine? Pa jednostavno moraju. Ne mogu drugačije, jer im se osladio takav način života. Manje-više tu je i uverenje da su njihovi politički principi ti koji će doneti boljitak. Ali u suštini, uvek su pitanju potencijalni glasači (makar to bili i roditelji te dece), a oni su dragoceni jer uvek posle izbora s glasovima dođu moć, vlast i novac. A mudri Solomon bi na sve to rekao – Čovek vlada nad drugim ljudima, ne da ih usreći, već upropasti! Onda kakav je zaključak -svakako da Dačić i kompanija nisu nikakvi izuzeci od ove mudre vekovne maksime!

  10. “ …okupljeni su negodovali i kada je su nastupali trubači” ..iz Filharmonije – kada bi se šalili. Cela Srbija je postala njihova satra.

  11. Šta će ovaj milosevićevac u ulici Otvorenog srca??
    Došao po zadatku da politicki agituje?? Niti mu je tu mesto niti zasluzuje da tu bude!!

  12. Znači on je političar koji je tu i drži govor koji nije politički dok neko ko nije političar žvizdi zato što je tu politički?

  13. Uklanjanje Dacica i svih slicnih kadrova koji nam decenijama truju zivot, bice veliko olaksanje i motiv za izgradnju novog drustva i ocuvanje srpske drzave.

  14. Dacic Krkobabici Odalovic Bajatovic jahaci apokalipse srpske UDBAsko komunisticke smrti.

  15. Ih pa, razocarace se Marko Vidojkovic. I Vuk Jeremic. Boris Tadic. Srdjan Dragojevic….

  16. Političaru nije mesto na manifestaciji, koja je humanitarnog karaktera.
    Ne samo Dacicu.

  17. „…funkcioner Socijalističke partije Srbije izjavio je danas da ne treba politički zloupotrebljavati manifestaciju „Ulica otvorenog srca“… Ajde! Pa šta onda tražite tu!?

  18. Imam dojavu :SNS-i ostale rezimske sekte idu na politicko istorisku Deponiju do 22 Maja to vam je 1/1 upamtite ovaj komentar
    SRECNA SVIMA NOVA GODINA

  19. Ovo je trebalo da se desi na pocetku devedesetih. Kasnimo sa zdravim razumom trideset i kusur godina.

  20. A Dačićev govor nije zloupotreba, to je, kao odgovarajuće, maloj deci i roditeljima držati govor?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.