Postavljen rok vlastima u Srbiji: Šta piše u novom GRECO izveštaju o predsedniku, ministrima, savetnicima, ali i policiji?

Ostavite komentar


  1. „Da pojačaju mere kojima se sprečava korupcija na najvišim nivoima vlasti“ – traži GREKO. Pa ko to može da uradi ako je korupcija zahvatila najviše nivoe vlasti. Samo Gospod Bog.

  2. Jel taj GREKO ima policiju i teško naoružanje, ne samo borbena vozlia već i lako pokretljive tenkove? Ako nema piši da je naša propast ubrzana, a sve zarad bezoobzirne vlasti koja uništava sve što je lepo, korisno, zdravo i pametno, jer su oni najdonji ološ koji može da se nađe na Balkanu.

  3. Gospodo, svoj posao. Pocistite djubre u vasim zemljama, imate ga na pretek.

  4. To što GRECO piše će ovde da se sprovede što bi Rimljani rekli „Ad calendas Grecas“.

  5. Еее,кад је била 2015 год.кад је ГРЕСО прихваћен,па где сте били господо до сада,сад сте се пробудили кад је председник непослушан по питању Путина,а толико је Србија уништена,покрадена,разваљена а ви задовољно трљали дланове,још нам и копање литијума наместили…..шта рећи него да сте лицемери

  6. @djordjijeBGD

    U cemu je tvoj problem? Patis od anksioznosti? Teskobe? Imas rodjaka na funkciji ili si jedan od funkcionera? Ne zelis dobro ovoj drzavi, to sigurno.

  7. Ova nenarodna i trula vlast ništa drugo nije ni mogla očekivati!

  8. Radikali, novi (SNS) ili stari (SRS) pa i oni Pašićevi – nisu narodu ništa dobro doneli.
    Ako ne računamo da su i oni sami deo naroda i da se bahate a džepovi – džakovi sve puniji.

  9. Kakav naivan izvestaj! Pa oni traze od ovce da cuva kupus! Da li toliko ne znaju sa kim imaju posla?

  10. Доста уцена од колонијалиста

  11. Ceo svet zna, koliko je Srbija ogrezla u korupciju i kriminal i to od strane vlasti i oni sad od njih traže da „pojačaju“ mere, koje nisu ni uvedene ! Ako vam toliko to smeta, uradite nešto po tom pitanju, mi smo eto ispostavilo se i nesposobni i nemoćni !!!

  12. Nemoj GREKO da i vas potkupi,sad će on, a onda ćete i vi da zamuknete jer ste virulentni na evre,dolare i funte,samo vi izrazite želju koju valutu želite,onda nas Tigar potkupi i vas i sve će se sredi,on je nakupio milijarde bas zbog toga i celu Srbiju je potkupio, kao Sojic preduzeće.

  13. Nemoj GREKO da i vas potkupi,sad će on, a onda ćete i vi da zamuknete jer ste virulentni na evre,dolare i funte,samo vi izrazite želju koju valutu želite,onda nas Tigar potkupi i vas i sve će se sredi,on je nakupio milijarde pa kupio Srbiju kao Sojic preduzeće.

  14. Ako cemo posteno u celoj stvari sto se prica. U policijama sirom sveta je jos gora situacija pa źive i rade dalje. TO SE NE MOŹE NIKADA ISKORENITI. Jer niko se ne gadi na pare.

  15. Kakva smo mi to drzava kad nam neke strane organizacije naredjuju, daju rokove, bespogovorno zahtevaju da nesto uradimo u svojoj drzavi, pa makar to bila i borba protiv korupcije?! Ko nama vlada?!

  16. Pa dajte te sankcije,ovde niko ne daje ostavku ni na šta,laže se i krade,pogotovo u izbornim ciklusima koji su farsa.Na čelo su zaseli sodomisti,lopovi i ubice.

  17. Pre ćemo izaći iz Saveta Evrope nego ih poslušati… pomrčina da ne može biti gora…

  18. Mislim, šta ćete reći ako se ponovo desi neka njegova „istorijska konferencija za medije“???
    Naravno da će njegova „istorijska konferencija…“ „odjeknuti međ’ Srbljem“ preko onoga što je on izgradio i još uvek gradi…!
    A, ovo na šta ukazujete, kako će to, njegovi Srblji, saznati i spoznati?!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.