“Postoje li granice”: Beba Balašević se preko Fejsbuka obratila medijima povodom lažnih vesti o njenoj majci 1 Foto :RTS TV lica / YT

„U redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda, bacila sam pogled na telefon: „Bebo, šta je sa Oljom?????“, uz link za novinski članak… „SVI SE MOLE ZA OLIVERU BALAŠEVIĆ SVE JE U RUKAMA LEKARA ZDRAVLJE JOJ NIJE DOBRO!!!“, napisala je Beba Balašević na svom Fejsbuk profilu o lažnoj vesti tabloida o zdravlju njene majke.

„Nikom normalnom ne treba da objašnjavam koliki sam stres doživela. U tom trenutku, ponavljam, na autoputu za volanom. To je svakako stres koji me potpuno, u najmanju ruku dekoncentrisao, a u pravoj interpretaciji zapravo užasno uznemirio, i poslednje mesto gde tada treba da budem je u saobraćaju“, napisala je ona.

Isti poziv je dobila i njena sestra Jovana.

„Mama se nije odmah javila na telefon, što je moj stres samo prolongiralo, ali Jovana jeste i rekla mi je da je i sama dobila par trenutaka ranije isti uznemirujući poziv i da je krenula prema mami“, opisala je situaciju.

Ipak, sve se ispostavilo kao lažne vesti.

„Nije ni važno koliko je vremena prošlo dok nismo saznali da je u pitanju ponovo potpuno lažna vest, jer ti u tim situacijama svaki sekund traje beskonačno. Postoje li granice?“, upitala je Beba.

„Jedno je kad pišete da smo ružni, zli, prljavi, da smo promenili prezime, da smo vratili prezime, da smo glupi, nesposobni i šta već, to je vaša strast. To ste isto radili čoveku kog ste prvog dana odlaska uzdizali u nebesa i gostovali po emisijama sa licemernim žalopojkama ‘kakvog-smo-čoveka-izgubili’ a pisali ste godinama o njemu najveće gadosti i huškali kojekakve pomračene umove i na njega i na nas, njegovu porodicu… ali ovo? Mi smo pre dve godine izgubili oca. Vi nas sada uznemiravate potpuno izmišljenim morbidnim naslovima da se lekari bore za život naše majke i da se svi mole za njeno zdravlje?“, napisala je ona.

Ona je uptala postoje li bilo kakve granice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari