Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Odvezeni bageri koji su tokom dana raščišćavali teren, na mestu nestanka ostala jedna ekipa policije

Ostavite komentar


  1. Traziti pomoc susednih zemalja koje ima razvijenu tehnologiju pracenja.A izvrsitelja kazniti tako da nikm nikada ne padne na pamet da tako nesto uradi.

  2. Ne mogu da je pronađu jer je dete neko odmah odvezao kolima.Pitanje je samo da li sa ili bez saglasnosti majke.Uzalud ovolika muka i trud svih službi i žitelja.Samo da maloj bude dobro gde god da je.

  3. Ja ne mogu da shvati. Kako imate prava moralna da sumnjate na roditelje na sve prvo treba da posumnjao pa onda na porodicu porodica je svetinja

  4. Pa mozete li se bar malo uzdržati od optuzbi roditelja,nestalo im je dete,mozda tu ima svega a mozda nema ništa,mi nista ne znamo i nemojmo naĝađati,bilo kako bilo samo da se dete pronađe zdravo i živo

  5. Slazem se, ali odavno vec porodica, familija, moral, kultura, dostojanstvo, postenje i da ne nabrajam dalje, su izgubili na vrednosti. Zivoti postali jeftini. Lako se gube i i ljudi su u sranju SVE uraditi za novac, polozaj, moc, itd.
    Pa evo, prvi covek Srbije, sta nam radi vec godinama. Zao mi je sto sam morala i ovde njega spomenuti. Ali on i njegova „moc“ je zivi primer kako su zivoti postali totalno bezvredni.

  6. Nemam reči,kakva tragedija…ne dao Bog nikom! Samo da je dragi Bog sačuva!Ako je kidnapovana…nadam se da će otkriti…samo da joj ne naude!Ako nije onda…kako će bez vode,hrane,ma užas!!!!Bože spasi je!!!!

  7. Porodica nije svetinja. To su prazne floskule. Ko god je radio u pravosudju mogao je da vidi sta je sve u stanju covek coveku da uradi. Zivotinje to ne rade. Posle iskustva u pravosudju -trajno ti se zgadi ljudski rod.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.