Potvrđeno pisanje Danasa: Dva neporušena objekta u Savamali izbrisana iz katastra

Saopštenje zaštitnika građana

Ostavite komentar


  1. Republicki geodedski zavod i sluzba za katastar nepokretnosti Savski venac ce postupiti po preporuci Zastitnika gradjana, NIKAD, isto sto postupaju policija i tuzilastvo po istom iliti srodnom predmetu. To se zove institucionalna pravna drzava.

  2. Taj uigrani tim od katastra, urbanizma,gradjevinske inspekcije,odavno igra po svojim ustaljenim pravilima,jos ako im se prikljuce regionalna instanca ministarstva gradjevine, onda sigurno ostajete bez objekta i parcele u ekstra zoni, jer zelje lokalnih tajkuna treba pratiti,bogato se to nagradjuje po obavljenom poslu! Proslog utorka u centru Cacka- Savamala! Gradska uprava grada Cacka, porusi pomocnu zgradu spratne kuce ,gradjene1927. god.da bi od vlasnika otela parcelu na kojoj se nalazio objekat! Renoviraju bivsi Dom JNA pretvaraju u biblioteku, i pod plastomkulture bice 1000 kvadrata poslovnog prostora! A ta usta Opstina Cacak pre 57 godina kad je dala lokaciju za Dom JNA , nije izmirila imovinske odnose za oduzetu privatnu imovinu i sad ponovo otima na isti nacin od iste porodice! Jel ovo jos uvek 1948. Dokle vise pobogu?

  3. Eto…mi se već decenijama borimo u Katastru i kod inih sa nelegalno upisanim Transjug Rijeka i Zavod za zapošljavanje Beograd, nikako da ih izbrišu, a ovamo brišu pogrešne!!!

  4. Tako je i stadion DPCZ,ili Marakana,a sada se naziva Rajko Mitić što je uvreda za legendu,zbog svega što i kako rade,jer je i stadion na volšeban način postao vlasništvo kluba,odnosno onih koji ga svojataju.Sve se može.kada ti je bog ujak.

  5. U bg katastru je najača mafija u istoriji Srbije. Db i zemunski klan su mala beba za njih.
    Koji god režim da je došao ta mafija je ostala neokrnjena.
    Ti ljudi, žene i muškarci tamo, nemaju ideologiju, imaju tarife i zato su nedodirljivi.
    Osim čistog kriminala kao ovaj slučaj, njihov sistem se zasniva na trajnoj blokadi i vremenskoj blokadi predmeta, a da bi se proces ““ubrzao i pojednostavio““ postoje ““tarife““.

    Tamo nema nevinih, od tetkice do uprave, svi su povezani i deo tajnog sistema.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.