Poverenica: U Srbiji, po statistici, svaka peta žena doživi nasilje u partnerskoj vezi

Ostavite komentar


  1. Kada će poverenica početi da se bavi nasiljem žena nad muškarcima koje je stvarno i prisutno? Molim, objavite komentar!

  2. Šta mislite da bih ja priznao da me je maltretirala žena od koje sam se konačno razveo? Ili bi to uradio neki muškarac? Nasilje u porodici postoji, to je činjenica, i verovatno je više muškaraca koji su nasilnici, ali se treba boriti protiv svakog nasilja u porodici, bez obzira ko je nasilnik. Tek tada će svi biti bezbedni.

  3. Zanima me statistika za broj muskaraca koji dozivljavaju nasilje takve ali i druge prirode u vidu manipulacija, varanja i svega onoga sto partnera ume da slomi toliko da ni jedna fizicka bol ne moze da parira tom prodrmanom zivotu u patnji,razocarenju itd..

  4. I sta ste, gospodzo, ucinili u vezi „statistike“ u dva mandata?
    A sta u vezi zivota ugrozenih osoba?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.