Požar koji je izazvao grom u Slatini kod Kraljeva pod kontrolom

  Ostavite komentar


  Društvo

  Od gondole, jarbola, muzičke fontane do panoramskog točka i akvarijuma: Vlast u Beogradu za projekte zabavnog sadržaja proteklih godina ojadila Beograđane i tu nije kraj 10

  Od gondole, jarbola, muzičke fontane do panoramskog točka i akvarijuma: Vlast u Beogradu za projekte zabavnog sadržaja proteklih godina ojadila Beograđane i tu nije kraj

  Nakon gondole na Kalemegdanu, muzičke fontane na Slaviji, postavljanja 30 velikih jarbola, izgradnje metroa, gradske vlasti u Beogradu odlučile su i da glavni grad Srbije dobije akvarijum i panoramski točak. Akvarijum će biti u okviru kompleksa Prirodnjačkog muzeja u Parku prijateljstva-Ušće i imaće 40 zaposlenih, a panoramski točak će biti maksimalne visine od 85 metara i biće najveći u ovom delu Evrope.

  Naslovna strana

  Naslovna strana za 2. decembar 2023.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Marko Nastić, di džej

  Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.