Poznati kragujevački sportista Marko Pavlović dobio otkaz u SPD „Radnički”

Pavlović tvrdi iz političkih razloga, „Radnički” da je zloupotrebio bolovanje

Ostavite komentar


  1. Čistka je počela. Čovek počišćen iz Telekoma Srbija sada čisti na novom radnom mestu. Bata Uraković, čovek za specijalne namene, tuce članskih stranačkih kartica u fioci. Problem je što će i sam biti počišćen i sa ovog radnog mesta kada šefovi SNS shvate da radi za sebe, ne za njih. Makijaveli Kragujevca.

  2. „Lažno bolovanje“ se na Zapadu zove „prevara osiguranja“ (insurance fraud) i za to se ide u zatvor – u Australiji, NSW, max. 10 godina robije. Otkaz se podrazumeva.

  3. Podrska nasem drugu Bagremarcu od generacije iz Tehnicke! U Kragujevcu treba da budu na javnim funkcijama Kragujevcani I strucnjaci! A ne neki sto nemaju ni korena ni dedovine ovde jer su svoju prodali!

  4. Za otkaz ne znam ali sa sportom vrhunskim nidje veze ovaj lik nema… Silne pare je uzimao na fingirana takmicenja (cuj skakac u vodu!!??) i izigravanje sporta. Sad se bara osusila a krokodila mnogo pa prelecu i kolju se.

  5. Podrska za marka, taj direktor spd radnicki bratislav urakovic je jedna obicna violina i kretencina postavljen od strane sns

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.