Poznato stanje povređenih u pucnjavi kod Mladenovca: Ministarka Danica Grujičić ispred Urgentnog centra (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ne dam zadrugu ,ne dam Pink,reče predsednik. Naučila deca sve o nasilju u direktnom prenosu na tv sa nacionalnoj frekvencijom.

  2. Ako je ova zena najbolje sto naše zdravstvo ima … dobro smo onda i zivi

  3. Doktorko moja draga,šta Vam je trebalo da uđete u kolo sa bagerom? Oni koga uhvate za gušu,ne puštaju tako lako.

  4. A kad ce On da nam se „obrati“, da cujemo ko su roditelji napadaca, kolike plate imaju, kakav mu je zdravstveni karton…?

  5. A popodne ide Vučić sa pikanterijama iz prvatnog života osumnjičenog.

  6. Zdravstvo, kao i sve ostalo, je totalno razvaljeno. Psihijatrijski bolesnici šetaju slobodno bez terapije, dok SNS vd upravnici maltretiraju sve oko sebe. I šta onda ima da kaže ova što glumi ministarku. Sve odgovore ima njen šef.

  7. Da li će jednom da zaćute i odu ovi koji će se danas „obratiti javnosti“?

  8. Radićemo na smirivanju situacije ovo je neviđeno šta rade neki ljudi

  9. Saučešće porodicama. Tugaaa
    Neka vide moju platu posle rada u covid ambulanti. Da li lekar treba da primi 83,pa 87 hiljada dinara?Gde je začiniti i zašto?Ako nekog interesuje poslacu lične podatke.
    I ja sam lekar iz normalne porodice gde nema kriminala,lopova,ubica…ali nisam tjz“elita“

  10. Da je baba Dana nastavila da se bavi onim što zna (neurohirurgija) ostala bi legenda, ali u Srbiji SVI žele da rade baš ono o čemu pojma nemaju …

  11. Doktorka Danica Grujičić se bori za pacijente i moje mišljenje je da je ona sada uz vlast kako bi se izborila za Onkologiju, a ne zbog neke političke ideologije. Možda grešim.

    Žao mi je žrtava, ali postavlja se pitanje šta ćemo uraditi sada? Sve reforme što se tiču oružja su OK, ali su potrebne promene društva, medija . .. Da se ovo desilo u Parizu ljudi bi već bili na ulicama, a mislim da se mi već mirimo sa situacijom i gledamo „svoje probleme“, a ovo sve kuca i na naša vrata, ako već nije ušlo i u dom.

  12. Da,kolega(koleginice) evo jos jedne doktorke iz normalne,skromne porodice ,dete lekara,ali nisam i nikada nisam BILA „elita“.Rad,trud.Postovanje posla -drzavnog.

  13. Sta ocekivati u zemlji prepunoj oruzja i gde jesadasnji predsednik pozivao „100 za jednoga!“

  14. I one sto se sprdaju u sudnici,osuditi na robiju bez daljnjeg sudjenja,belivuk i ekipa

  15. A hirurzi u Nišu koji su radili non- stop kako bi smanjili listu čekanja, oni nisu bili heroji? Samo su ovi hirurzi heroji. Vi i heroje delite po rusofilskoj liniji. Podnesi ostavku i preseli se u Rusiju, odmah.

  16. Zasto uvek mora nesto da se kritikuje,da li mozemo da budemo slozni makar u teskim situacijama,koga sad briga za polituku,plate, obrazovanje,plačem vec danima za onu decu,to je velika tuga,a ovde samo citam neke komentare bukvalno svojstvene nama Srbima,sve mora da se kontrira

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.