Prajd – šetnja za ljubav i protiv nasilja, centar Beograda danas zatvoren

Održava se Parada ponosa

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Bilo bi jako dobro da institucije posvete više pažnje i ulože bar isto toliko napora u unaoredjenju položaja i prava invalida u našem drštvu.

  2. Kako lepo pisete o prajdu a sa druge strane tkz. globalisti, tkz. antivakseri. Zasto njima niste posvetili neki tekst, nekada, nikada? Mi tamo idemo da se borimo za nasu decu!!! Pa zar je prajd bitniji od toga? Gde Vam je ljudi savest?

  3. Džoni Štulić je imao pesmu tamo davnih 80. tih u kojoj je spominjao ‘sajam taštine’. Tako je i danas. Razne izopačene i moralno izvrnute osobe iz društvenog miljea se danonoćno promovišu. Što reče jedna pesma – i ljubav postala je roba…

  4. Da li su svi učesnici u šetnji i pristalice vakcinisani ili imaju negativni PCR test ne stariji od 48 sati??? Ili prosto nema korone na PRAJDU???

  5. Poslednja nedelja septembra je 50 godina unazad medjunarodna nedelja gluvih i nagluvih.
    Ima ih 20%od ukupnog broja populacije…
    Sta je sa ljudima ostecenog sluha???

  6. Sudeci po vecini komentara Srbija nikada nece ni primirisati Evropi. Kome ovakvi i trebamo. Ljudska prava svima i LGBT populaciji i ljudima ostecenog sluha i invalidima. Dati prava jednoj grupi ne znaci oduzimanje prava drugima. Skuceni mozgovi proizvode skucene misli, zato i imate ovakve vodje, na zdravlje vam bili.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.