Pravni fakultet u Kragujevcu od danas bez dekana i prodekana za finansije

Dragan Vujisić i Sveto Purić podneli ostavke

Ostavite komentar


    1. Zasto? Pa onda bi trebalo da svi budu zatvoreni jer je kragyjevacki licej preteca svih univerziteta u Srbiji. Sa ovim kragujevackim profesorima su uhapseni i profesori sa Bg pravnog a to naravno niko nije spominjao.

  1. Nemam drugog komentara osim gadjenja. Prvo, ogromna sramota srpskog pravosudja je sto ta kancerozna afera prodaje ispita i diploma na Pravnom fakultetu u Kragujevcu nije nikad zavrsena pravosnaznim predsudama. Cinjenica da osumnjiceni nastavnici (vrlo verovatnoi krivi za korupciju), predaju i napreduju u karijeri je neshvatljiva i perverzna jer oni govore studentim o pravnoj materiji!!!! Koliko decenija reba da se odgovorni posalju na zasluzeni odmor u neku od ustanova na izdrzavanje kazne, ili se ceka zastarevanje? Umesto toga, oni se svadjaju, daju i povlace ostavke, spradaju se sa nama. Kako oni mogu da budu svojim studentima uzori (a trebalo bi)? Raspadnuta drzava.

  2. Da nisu politicari i mocnici za sebe, svoje supruge i prijatelje kupili diplome og ovih profesora sa Pravnog iz KG, sa njima se zaposlili i sede u kancelarijama na stetu drzave i naroda procesi bi odavno bili okoncani a korumpirani profesori tamo gde im je mesto. Ovako su pomesani posteni sa nepostenim profesorima koji su zasticeni od onih laznih visokoskolaca koji se dokopase vlasti na foru.

  3. Takođe vaš izvor se zove Srđan Đorđevic. Kome bi osim njemu palo na pamet da ispljuje sve oko sebe a na samom kraju onako suptilno popljuje i samog sebe ali u tom kontekstu da u jeku građanskih ptotesta on srčano podržava Aleksandra Vučića. Dajte mu da bude dekan dabogda mu preselo!

  4. Zna se ko su glavni nosioci korupcije bili na Pravnom. Pomocnica ministra Vukse i tadasnji dekan koji je pod sumnjivim okolnostima sa ekonomskog dosao na Pravni i unistio ga kao dekan.

  5. Zanimljivo da je ovaj prodekan podneo ostavku iz „moralnih razloga“, zar posle toliko meseci da se seti „morala“, a studenkinja koja je prezivela pakao od ovog „profesora“ mora dobiti satisfakciju. Nikada nisam htela da idem kod ovog „profesora“ na konsultacije u kabinet, jer mnogo koleginica je dozivelo neprijatnosti od njega!!!

  6. Dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici, Aleksandar Grubor, pored krivičnih prijava, tužbi za mobing i tužbi za nezakonit otkaz, usudi se da TRUDNICI u šestom mesecu trudnoće da otkaz. Ali on ne mari, kandiduje se i dalje da bude dekan. Nemaju oni niti profesorskih niti moralnih kvaliteta, već stranačku pozadinu. To što nadležne institucije ne vrše nadzor nad tom visokoškolskom ustanovom je strašno, ali je strašnije što svi sa Fakulteta ćute.

  7. Puno podrske prof. Djordjevicu koji je vec sada preporodio Pravni fakultet i uveo novine na korist studenata. Od sadadnje sa kineskim Univerzitetom do podrske studentskim organizacijama njegova dela ga kandiduju za prvoklasnog dekana.

  8. Bez potrebe su dali ostavke ! U Kragujevcu možeš biti dekan koliko hoćeš. Tačnije koliko si dobar sa rektrom. Dekan FIN-a Milovanović je na primer nezakonito već dve godine na funkciji jer ima 67 godina, a Zakon kaže maksimalno do 65, pa ništa. I pri tom nastupa javno , slika se, gostuje, najavljuje, saradjuje i niko ga ne dira iako svi znamo da je nezakonito na funkciji !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.