Predrag Antonijević: Američka veza

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Naucio je antonijevic neke trikove u americi ali od tog posla tamo nije mogao da zivi i onda prikloni se vlastima u srbiji kao i kusturica koji je isto propao u americi i posle toga nije nista ozbiljno snimio pa su mu jedini prijatelji politicari a ne kolege i komsije

    1. Gde si ti načuo da je Kusturica propao u Americi??Zvali su ga da ostane i snima kod njih,isto kao što ga je Alija zvao da se pridruži SDA u Sarajevu. I Amerima i Aliji je pokazao srednji prst…a što se tiče ovog filma,bilo bi mnogo bolje za sviju da ga je snimio Lordan Zafranović!

  2. Dembelion prodakšn. O pokojniku sve najlepše odlican film. Reče Zafranovoć da je on nudio da snimi film o Jasenovcu tj priču o devojčici Radi… Kaže tada su fa odbili ,a ideju prisvojili . Smutna vremena.

    1. Ciju mrznju? Hrvata prema Srbima koji su se usudili da progovore o zlocinima ustasa? Najbolje da Srbi cute i „ne izazivaju mrznju“ dok ce drugi da „sire ljubav“ snimajuci filmove o „Srbima-Ćetnicima“.

  3. Ali Vucic nije smeo da napravi novi film o Boju na Kosovu. Da li zbog Kusturice ili novih istorijskih cinjenica i istina? I ovaj ce zavrshiti kao onaj u nistavilu propagande zla.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.