„Intervju tempiran uoči važne odluke“: Koluvija na Pinku kao novi pritisak na pravosuđe

Ostavite komentar


  1. On nije u zatvor ?
    A mene će vode u zatvor za 5.000 dinara
    Nešto tu ne štima.
    Pratim!

  2. Pa ne brane oni samo njegovu straznjicu, vec i tzv institucije sistema koje u do lakata bile umesane , BIA, VOA, MUP i naravno mnogih funkcionera racunajuci i vrhovnog komandanta i njegovo najblize okruzenje. Moze im se sve, ama bas sve najgore i njacrnje jer imaju zastitu i pravosudja i svih oruzanih snaga.

  3. Ovde je sve toliko otišlo do đavola da me ne bi iznenadilo da za nekih godinu dana rade ovakvu emisiju sa Belivukom i Miljkovićem…

  4. Ova bagra narkomanska u državnoj režiji nam se uporno igra sa inteligencijom, svesna da i nepismena baba sa Stare Planine zna o čemu se ovde radi. Neće se ovo dobro završiti.

  5. Уз тзв. интервју (читај – наводило за упорабо за суд), требали су и ослобађајућу пресуду да објаве + износ који треба да добије, због неоснованог лишавања слободе.
    Паре за претрпљене душевне болове, умањен углед, изгубљену зараду и ако буде још нешто, то ће да тужи касније. Пошто обрачуна укупан износ, наравно све законском затезном какатом, од пресуђења. Живели !

  6. Mora da bani poslovne partnere, državni vrh i sve ostale institucije države Srbije koje su već javno upregnute u odbranu mafije. Kako to da uradi ako ga svaki čas ne bi gurali na televiziju? Sledeći da se spremi Belivuk?

  7. Gde ja živim…ccc,kad vidim ovog Kuluviju kako se šetka po televizijama,sajmovima,,predsednik ga svesrdno brani za tone džiđže…ne bude mi dobro! Vrhunac ludila!!!

  8. I sada ova vlast trži da se vrati vojni rok!!! Da ovakoj državi poveriš dete,ko je lud???

  9. Bila je prilika da mu se dodeli orden sv. Save, pošto crkva ćuti o takvim zločinima.

  10. NIKO, PA NI VUČIC NE VRŠI PRITISAK NA PRAVOSUĐE, JER U SUDIJI NE POSTOJI PRAVOSUĐE, POSTOJI KRIVOSUĐE.

  11. Nekada bi se u staroj dobroj Jugi govorilo za puno sitniji problem“Ovo nema ni u Tanzaniji“.Vise nema te super drzave,u kojoj bi ovo bilo u domenu naucne fantastike,Tanzanija je u medjuvremenu postala uredjenq drzava a Srbija drzava sa Mafijom na celu.Bice i gore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.