Predstavnici 30 gradova i opština dobili automobile zbog mobilnih timova za inkluziju Roma

Ostavite komentar


  1. Ovaj,ja bih imao par pitanja…Ko će ovo da registruje,sipa gorivo,popravlja i najvažnije ko će da plaća „interventne timove“??!!Mislim,vidim ove u mom gradu…većina vozi kola,ima skupe mobilne a okačeni na socijalu!Tja miislim…ne znam ko ih ometa da se dokažu kao građani!!Nisam ja isterao njihovu decu da mi prose za pivo i cigare dok ja leškarim…Ne prodajem ja njihove maloletne ćerke za udaju…Dokle bre nabijate osećaj krivice ostatku sveta a pri tom d..om ne mrdate??!!

    1. E baš je tako, imaju sve privilegije, deca ne dolaze u školu a završavaju iako su polupismeni, rade šta im je volja, prodaju devojke, ….a ovamo kao fol ugroženi, daleko je ovo od realnosti,…

      1. ne brini se,neće to za rome, nego za švalerke lokalnih kabadahija.kao i oni iz japana one mazde za u bg što smo dobili a što se prvo koriste u privatne svrhe naravno na račun gradjana

  2. Ne mogu da verujem! Mandovi kao nešti ugroženi! Treba neko da ih za naš novac socjalizuje!? Ima li ko da ovakvim ludostima i pljačkama poreskih obaveznika stane na put!? Ili ćemo morati da proglasimo građansku neposlušnost na teritoriji cele Srbije odbijanjem da plaćamo, poreze,, prireze, akcize i ostala čuda, od nameta ovih naših nadobudnih nesposobnjakovića i politikanata!

  3. Ne znam koliko je novca ušlo za pomoć romima, ali nisam sigurna da je iko kontrolisao gde je novac završio, jer se ne vidi nikakvo poboljšanje kod onih koji su morali da ga osete. Ne možeš tim ljudima pomoći ako ne organizuješ školu za dopunsku nastavu u njihovom naselju u kojoj će se pomoći deci u savladavanju gradiva. Ne možeš toj deci pomoći dok policija ne radi savesno svoj posao i ne dozvoljava da peru šajbne. Ne možeš tim ljudima pomoći dok im ne zabraniš da krstare konjskim zapregama gradom i ne podeliš adekvatne bicikle za sakupljanje otpada za reciklažu. Ne možeš tim ljudima pomoći bez stroge kontrole raspodele donacija. Uslov za pomoć je da krajnji korisnik dobije ono što mu je namenjeno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.