Preduzeće „Avala Studios“: Plan izgradnje nije na prostoru na kojem se nalazi park Košutnjak

Ostavite komentar


  1. Ako je tu suma, bila zapustena ili ne, bila na javnoj povrsini ili ne, za nju vaze posebni propisi, i ne moze se seci i krciti kako se kome cefne. A to da je projekat nagradjivan, zaista vam je argument????

  2. A gde je?? Tamo gde se nalazi močvara ili gde je šuma? Čak i da je gde je poljana šta će u sred kompleksa filmskig grada i šume betonjerke? Gde su one sve se za par godina svede na beton, parkinge i đubre.

  3. Osim sto se preko divlje i poludivlje gradnje peru pare, mnogo me interesuje KO ce u tim buducim stambenim naseljima, koja nicu na sve strane ZIVETI? Vec sada ima izgradjenih stanova koji zvrje prazni. Oni kojima su potrebni ne mogu da ih kupe, jer im je preskupo, a oni koji pazare jer im se moze, smatraju da nisu dovoljno „ekskluzivni“. U Beogradu pojedinci (mnogi iz Republike Srpske) imaju po nekoliko stanova, a Srbiji ponestaje mladosti. Svi ODOSE! Da li je onda potrebno unistavati nas grad zbog BETONJERKI? Ako je suma zapustena, a vi je OCISTITE!

  4. Čuj gluposti ,,uređena šuma“. Šuma je šuma i nju je priroda uredila baš tako kako treba. Kada se šuma uredi ona postaje park i to je razlika između šume i parka. Beograđanima trebaju i šume i parkovi, šume su pluća ovog našeg zagađenog grada!

  5. Pojedincima je data moć da veoma lako prodaju ono što je bilo vlasništvo svih nas. Nesavesni ljudi, bez morala i principa, u upravljanju državom vide samo mogućnost da lično profitiraju. Hoću da kažem – sada je kasno. Neko je to kupio, ili dobio na korišćenje, svejedno. I neko će nam tim ugovorom mahati ispred nosa, to je njegovo pravo. Naše bi bilo da pozovemo na odgovornost one koji su mu to omogućili. Dok neko ne bude odgovarao za zloupotrebu svog položaja neće biti drugačije. Ova zemlja je očerupana a privatizacija je fensi ime za pljačku. Demokratija, demokratska vlada, vladavina prava – ha! Ako pogledamo unazad dvadeset godina, koliko je država upropašćeno ovim rečima? I

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.