Prekrečeni grafiti na zidu škole na Banovom brdu

Ostavite komentar


  1. I „problem rešen“ prekrečiš. Izbrišeš gumicom… A „osmi putnik“ pojede Srbiju iznutra celu. Beograd kao i Srbija cela liše na Berlin, Lisabon i Mardid iz 1933. Ko ne zna ništa o tome neka pogleda kultni film Boba Fosa sa Lizom Mineli „KABARE“.

  2. Lepo. Sad znamo ko je krecio i to je dobro. A ko je pisao? Ne mislim tu ko je drzao cetku ili sprej, vec ko mu (im) je stvorio iluziju (da li je iluzija?) da je to nesto pozeljno, nesto patriotski, srboljubivo. Hocemo li se ikad iskreno suociti sa sistemom vrednosti koji se zapatio u nasem drustvu i hocemo li ikad kazati „dosta“? Ima li kraja nasem propadanju, nama koji imamo svoju crkvu, svoju akademiju nauka, svoje univerzitete, svoje intelektualce…A svi, sa zanemarljivim izuzecima u svakoj od ovih kategorija, bitange ili kukavice ili oboje…Ima li nam spasa i ko treba da nas spase?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.