Premijerka Brnabić pojasnila zašto veruje Laliću ali ne i Belivuku: Deluje logično i lako razumljivo, zar ne?

Ostavite komentar


  1. Verujete Laliću jer vam odgovara njegov iskaz, verovatno već dogovoren kao takav a Belivukov iskaz upire u istinu veze sa braćom. Ista ova Brnabićka je izjavila „kako može da se veruje kriminalcu“, što navodi da Lalić nije kriminalac.

  2. Ako su službe znale i imale dokaze zašto nisu renije pohapšeni.Premijerko svaki dan svojim nesuvislim izjavama vređate građane Srbije, sramota, ako znate za sramotu.

  3. Pa ako sluzbe sve znaju sta ce vam svedok saradnik?Ubicu sest ljudi hocete da pustite za 18 godina na slobodu, sramota.

  4. Ako bezbedonosne službe već imaju saznanja o temi kojom se Lalić bavi u svome iskazu, pitam se šta je, onda, to novo čime je dotični značajno doprineo istražnom postupku, pa je zaslužio status zaštićenog svedoka?

  5. komentatori se pitaju a niko pa ni vlast ne pominje ko je to nudio 5 miliona?! Da je Đilas to bi do sada sve brujalo po novinama. Da nije neko od vaših iz SNS-a?

  6. A Lalić ne pominje rušenje u Hercegovačkoj, zar ne? Kriminalni klan u službi države! Neće vas oprati niko i nikada! Nadam se da ćete zajedno sa njima na robiju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.