Premijerka pozvala novinarska udruženja da se vrate u radnu grupu

Ostavite komentar


  1. Tipicno naprednjacka fora, da se vrate u grupu, da ih kamere slikaju, i da posle ana prica kako eto vlast saradjuje sa novinarskim udruzenjima u tzv „radnoj grupi“. Ko ih ne zna, skupo bi ih platio.

  2. Neka pozove Pilju, Atlagića,Kebaru i ostali snsjugend da zaćute.

  3. Zasto bi se novinari razlikovali od ostalih gradjana,za sve je zakon isti ma ko pokusao da im naudi.
    To nema smisla prema ostalim gradjanim a ima i raznih nazovi novinara koji su naneli zlo nekome kao sto sam recimo ja , otrovana od strane novinara iz neke mlekare , sada je u penziji , koja se tako predstavljala po mom komsiliku zvoneci od vrata do vrata nepoznatim ljudima , sta reci za to , pa se jjos udruzila sa nekom iz Politike , pisala sam ja urednistvu lista o svemu , da me izbace odatle ne objavljujuci komentare ili dajuci lazne predstave o meni pustajuci „novinarkine „komentare , imam ja to u svojoj arhivi i to mogu dokazati .
    Kakva sramota od „novinarke, majke , na sta je sve spremna , ali i one koja pusta komentare koja je jos gora jer me i ne poznaje , Boze sta su sve radile , svasta se radi u Srbiji , a zasto , zato sto iako hoce neko odmah d aprijavi sta ima od toga , eto ja sma prijavila nista nije uradjeno , ima toga jos a ovo bas mogu da dokazem a to spada u proganjanje kao i silovanje moje licnosti .
    Ima i casnih novinara ali ima i necasnih , makar ja to znam odlicno .

  4. Nastavak komentara. Ima i casnih i necasnih novinara kao i u svakoj profesiji , kao casnih i necasnih lekara , glumaca, profesora, i svih ostalih zanimanja , biti castan covek u danasnje vreme je cist luksuz i velika steta za samog casnog coveka . Zato nam sudstvo nije dobro .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.