Presretač kod Beograda isključio iz saobraćaja tri vozača zbog nasilničke vožnje

Ostavite komentar


  1. Šta mislite, kolika je matematička verovatnoća da ova dvojica na dva mesta u dva vremena i dva različita vozila imaju istu brzinu na prvu decimalu?
    Da li ih više mrzi da suvislo lažu, ili su matematiku učili u stranačkoj školi?

  2. Presretačima dozvoliti da vozilo bahatih vozača po zaustavljanju u pucaju iz brovinga12.44. Direktno u motor, a volan vezati lancem za vozača da ga nosi bar godinu dana, plus progresivna kazna sa šest nula.

  3. Sta je to vozili ljudi na otvorenom putu malo brze, a da vi gospodo presretaci izadjete ujutru radnim danom na Pancevack put da vidite sta je nasilnicka voznja jurcanje iz brze u zutu iz zute u brzu traku sa dvesta na sat ludilo trka formule jedan a kamere sto imate tacno se zna koje sta rade koje ne snimaju i dok se ne uvede trajno oduzimanje vozacke dozvole,a ako isto lice vozi bez dozvole dozivotna mozda ce crna hronika sa puteva biti obuzdana

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.