Prijava za plagijat protiv dekanice Filološkog fakulteta

Još jedan zahtev za utvrđivanje neakademskog ponašanja profesorke Ljiljane Marković

Ostavite komentar


  1. Odbor Univerziteta u BG neće namerno ništa da preduzima! Dosta su se iskompromitovali oko Malog. Sledećih 5 god neće ništa da talasaju. Samo da primaju platu, ništa više.

    1. Univerzitet u Beogradu uopste ne radi svoj posao! Postoji iskljucivo za sebe i radi sebe. A kada se utvrdi neka nepravilnost, za koju je nadlezan, onda je maher u tome da prebacuje odgovornost na fakultete, i u tom ping-pongu prodje 5 godina… a nekad i vise, nazalost!

  2. Ajo je Ljuljana Markovic, devojacko Djurovic, plagijator, onda su 90% profesora sa BU najobicnije neznalice i plagijatori. Ona je dosla na „musicu“ ovih kojima su Vucic i kompanija opsesija i hrana njihovoj atavistickoj mrznji, samo zato stoi se nije zamerila aktuelnim vlkastodrscima i nista drugo. Da ne znam gospodju Markovic, mozda bih u to i poverovao. Ovako, ovo shvatam kao nastavak obracuna, kojim se moralno-obrazovni plebs obracunava sa onima koji nesto vrede.

    1. Predsednik Vučić nije opsesija nastavnika i saradnika Filološkog fakulteta. Dokazi da je Ljiljana Marković plagirala monografiju Pravni sistem Japana su toliko brojni da nikakva komisija neće moći da ih zanemari. Markovićku uopšte ne poznajete, blago vama. Želim vam prijatan sendvič, zaradili ste ga.

    2. Idi po sendvič, ćuti i jedi ga ponosno, zaslužio si, jer si napisao nešto glupo. Za to ste ,,nahranjeni“, zar ne?

      1. Kad vidim pojedince, i koliko su ti pojedinci pogani, pitam se cime li vas hrane? Da nije „ono“?

        1. Knezevicu, ako niste licno ona ili iz prvog kruga specijalno povlascenih, ne mozemo a da se ne pitamo – gde je Vas moralni kompas? Na osnovu cega vi tvrdite u procentima ko je kakav? Mozete li to da dokumentujete, kao sto je i Markovickino plagiranje dokumentovano – kako clanak kaze – na skoro 200 stranica?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.