Princ Filip i princeza Danica odali počast Napoleonu I u katedrali Svetog Luja u Parizu

Ostavite komentar

  1. Danica nije princeza.Ona je obicna gradjanka.Ako rodi cerku ona ce biti princeza.

  2. Prava pink predstava i rijaliti. Kakvi su to ljudi kad ih nije sramota da ih nazivaju , “ princ i princeza“?!

  3. Moj komentar nije objavljen, zato što sam napisao da nije normalno da to dvoje prihvataju da ih nazivaju princom i princezom. Prosto i jadno!

  4. Milena, niko od njih nije princ niti princeza. To što oni rade , predstavljaju se kao prinčevi , princeze, abdiciraju medjusobno , to je za normalne gradjana Srbije (koja uzgred nije monarhija, i država je svih gradjana i Srba i onih koji nisu Srbi) čista lakrdija!

Ostavite komentar

Društvo

"Obrazloženje REM-a vređa inteligenciju": Sagovornici Danasa o objašnjenju Regulatornog tela o dodeli nacionalnih frekvencija 10

„Obrazloženje REM-a vređa inteligenciju“: Sagovornici Danasa o objašnjenju Regulatornog tela o dodeli nacionalnih frekvencija

Televizije Pink, Hepi, Prva i B92, zaslužile su nacionalnu frekvenciju prvenstveno zbog „objektivnog i pravovremenog informisanja“, naveo je, između ostalog, Savet REM-a u obrazloženju zbog čega su upravo ove TV kuće pobedile na konkursu. Sagovornici Danasa, pak, smatraju da ovakvo obrazloženje vređa inteligenciju, kao i da su navodi iz njega daleko od istine.

Naslovna strana

6. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.