PRL se pridružuje akciji solidarnosti sa izbeglicama

Ostavite komentar


  1. Jesu li to one iste izbeglice koje su u poslednjih par dana pretule devojku u centru BG i opljackali jos nekoliko sugradjana uz pretnju nozevima? Pitam onako…

    1. Ma jok. Nema šanse… To su po ovima verovatno neki desničari koji se nisu dugo kupali upadali u radnje, vadili noževe i sl. a sve sa ciljem da mi zamrzimo migrante….

  2. Pa možda bi trebalo da pozovete kao podršku i onu devojku koju su migranti napali i pretukli ispod Brankovog mosta. Ona sama je verovatno jako ličila na krajnjeg desničara kada je napalo nekoliko migranata. A ako ste primetili cenjeni članovi PRL, među migrantima ima jako malo porodica i porodica sa decom, već samo mladi momci. I koliko mi je poznato u Pakistanu i Bangladešu nije rat. A beda je i kod nas pa ne idemo u buljucima preko žice u EU, već čekamo vize. I oni mogu da probaju legalno da dođu u EU kao što naš narod to radi. I mi kad odemo u neku zemlju mi poštujemo običaje te zemlje a ne namećemo svoje koliko sam primetio. A ti momci ne pokazuju nikakav znak da misle da počnu da se ponašaju onako kako dolikuje našem kontinentu. Pa ako mislite da im pomognete, a vi ih povedite svojoj kući, budite im domaćini. Pokažite svojim ličnim primerom kako treba pomoći i time ubedite narod da oni nisu pretnja. A savez države i desničara je neka sasvim druga tema….

    1. „jadan ti“ mora da si „propao“ zadrigao od prežderavanja od Brozove penzije u stanu koji si opljačkao sa Miloševićem

      1. Do penzije mi još jako daleko, pa ni ne očekujem da ću je doživeti. Živim u kući koju sazidao moj pradeda koga su Brozovi partizani streljali zato što je bio obrazovan i samim tim valjda opasan… A ti udomi par migranata pa mi pokaži da grešim.

    2. Da, naši kad odu sve finjak do finjaka, samo što preuzmu podzemlje, vidi po Švedskoj, Holandiji itd.
      Ludi su tamo za našima…

Ostavite komentar


Društvo

Da li je Sveti arhijerejski sabor SPC postao glasačka "mašina" Sinoda? 10

Da li je Sveti arhijerejski sabor SPC postao glasačka „mašina“ Sinoda?

Prognoze pojedinih crkvenih krugova da će ovogodišnje prolećno zasedanje Svetog arhijerejskog sabora SPC trajati kratko, bez "talasanja" i da će "crkvena skupština" samo aminovati sve što radi i sprovodi Sinod, pokazale su se kao tačne. Sabor je zasedao od 14. do 18. maja u zagrobnoj kripti Svetosavskog hrama na Vračaru, ali se formalno završio dan kasnije u Pozorištu na Terazijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.