Problem migranata na aerodromu

Ostavite komentar


  1. A sta cekaju 20 dana na Aerodromu? Zasto su pusteni da udju na aerodrom ako nemaju kartu, koju mogu kupiti u gradu, za put tog i tog dana? Ko nema karte u kamion ili autobus u centar za migrante. Ko nece na granicu, tamo odakle su i dosli. Tolerancija 0! U protivnom cemo postati manjinaq u svojoj zemlji. I nemoj te mi reci da sam rasista jel nisam, ali red se mora znati.

  2. "U protivnom cemo postati manjinaq u svojoj zemlji." Evo, prepadoh se živ! Da Vas utešim, Preplašeni Pavle – jednom kad budemo manjina, ni zemlja više neće biti naša, pa nema razloga za brigu 😉

  3. Nisu samo problem higijenski uslovi. Krajnje je nebezbedno dozvoljavati da se bilo ko, a da nije putnik ili sluzbeno lice mota po aerodromu, pobogu! Ne mogu da shvatim da se to tolerise I da je to svakodnevna pojava. Da li cekate da nekome od njih pukne film, ili da odradi posao po zadatku iliti verskom ubedjenju, pa da onda odreagujete? I ovo je odraz jedne potpuno razvaljene, nesredjene i kranje neozbiljne drzave!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.