„ProGlas je maraton, a ne skok udalj“: Akademik Vladica Cvetković o izbornim rezultatima

Ostavite komentar


  1. Da, a mi smo u proseku veka trajanja kornjača sa Galapagosa. Polovina neizašlih je odlučila ove izbore.

  2. Bi trcite vas maraton, sudija Majic ceka jos dokaza „za detaljniju analizu“, a za to vreme nasa deca ce da odu, a od Srbije nece ostati nista.
    Vajni ste mi vi umovi i intelektualci.
    Sedite i filozofirate iz toplih soba.
    Veceras ste trebali da budete prvi na ulici!

  3. Mobilnost građana da izađu na izbore u procentima 1-2 posto i nije neki uspeh. Veća izlaznost i nije sigurna pobeda opozicije bar ne ove, za pobedu će trebati nešto drugo a to je Srbija na prvo mesto gospodine Cvetkoviću.

  4. Sledeći put, na izbore. Da pokažete i sebi i drugima koliko vredite. Sve ovo do sad je „smuti po prospi“.

  5. Јесте академиче, исправно је то што говорите али ту имамо један огроман, суштински проблем. Како можете очекивати успех покрета за поштење, ненасиље и слободу ако покрет предводе они који то уопште нису него су све супротно од тога?

  6. Za četiri godine od Velike Srbije ostat če Beograd sa malo okoline.Ne mogu da verujem ali živela Srbija i zbogom.

  7. Gospodo oni koji ne izlaze na izbore neće promene,to jest prećutno podržavaju vlast imajte to na umu kad ih svojatate

  8. I kralj Charles III je trcao maraton da nasledi svoju majku Elizabetu II. Docekao je u starosti. Zato ne odustajte, 6-7 decenija cekanja ,borbe i maratona i nije toliko mnogo

  9. На крају тог вашег „маратона“, пролазите као и Фидипид…….у она стара Грчка времена !!!. ….

  10. Moje misljenje je da je najveca greska opozicije sto je trazila izbore a potajno se nadala da ih nece biti,kada su zakazani izbori nasli su se u nekom ludilu svesni koliko nisu spremni za izbore,e pa trazili ste gledajte.

  11. Zasto vlasnik opozicije Djilas ne izadje jednom na izbore sam svojim imenom pa da vidi koliku podrsku ima,dokle ce da se krije iza raznih koalicija.

  12. Ovakvi sa blesavim saopštenjima upropaštavaju opoziciju. Jadna je naša akademija sa ovakvim likovima. Sklonite se da konačno pobedimo.

  13. Nazalost, glasovi su pokradeni u dobrom delu Srbije, narocito u Beogradu. I zato se trebamo boriti za svaki oduzet i pridodat glas. Treba ostati i biti dosledan u branjenju gladova i ostati do kraja na ulicama. Dokle vise da trpimo nepravdu. Ispred RTS-a i RIK-a, sa povicima, nikako nasilno. To je jedino resenje, samo ce se tako uplasiti vlast. Vlast je u rukama naroda i to treba svi da shvate. Svi na ulice do kraja. S njima ne moze drugacije. Pozdrav veliki za inicijatore proGlasa i sve (ne)slobodne!

  14. Jadna nasa / nije nasa/ SAN, kuda vas vode neakademici iz “ zute bagre“? Ima Vas onih pravih, strucnih i postenih ali ste uplaseni od ovih “ kolega“ neakademika. Posteni, strucni i patriote, preuzmite ovu „KROVNU SVETINJU“.

  15. Sad je Vučić dobio u skupštini ljude koji će da podrže njegov ohridski sporazum.To zapad i očekuje.

Ostavite komentar


Društvo

Živković (SSP): Vlast ne reaguje na nasilje nad decom 7

Živković (SSP): Vlast ne reaguje na nasilje nad decom

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) i predsednica Resornog odbora za socijalnu politiku te stranke Irena Živković izjavila je danas da vlast "ništa nije uradila, niti će uraditi" povodom nasilja nad decom i ocenila da se iz nadležnih institucija moraju izbaciti politički podobni i nestručni ljudi da bi se to promenilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.