Proglašeni Najboji edukatori Srbije za 2021. godinu 1Foto: Nestle

Udruženje „Živojin Mišić“ proglasilo je osmu generaciju Najboljih edukatora Srbije. To su učitelji i nastavnici koji se svakodnevno ističu u svom radu, koji su inovativni, proaktivni, kreativni, pozitivni, pravedni i spremni na celoživotno učenje, saopštilo je to udruženje.

Nakon dugog perioda selekcije koji je trajao šest meseci, većinskim glasanjem članova komisije izabrno je šest pobednika konkursa za Najbolje edukatore Srbije za 2021. godinu.

To su  Bojana Molnar, nastavnica biologije u OŠ „2. oktobar“ iz Zrenjanina, Daniela Ćuk, nastavnica engleskog jezika i književnosti u OŠ „Petefi Šandor“ iz Bečeja, Dalibor Todorović, nastavnik računarske grupe predmeta u Gimnaziji „9. maj“ iz Niša, Jovica Plavšić, nastavnik hemije u Desetoj beogradskoj gimnaziji „Mihajlo Pupin“ iz Beograda, Lidija Pantić, nastavnica francuskog jezika u OŠ „Đura Jakšić“ iz Ćuprije, Predrag Vukosavljević, nastavnik informatike i računarstva u OŠ „Posavski partizani“ iz Obrenovca.

Pored titule Najboljih edukatora Srbije, pobednici će dobiti ličnu nagradu, kao i nagradu u iznosu od 100.000 dinara koju mogu da upotrebe da unaprede svoj rad i realizuju projekte sa decom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari