Proradilo klizište iznad hidroelektrane, vlasniku ponuđeno 40.000 evra za dve kuće

Naloženo iseljavanje kuća u pribojskom naselju Banjski čamac

Ostavite komentar


  1. Dobro su mu i ponudili, mogao je dobiti dve nedelje u lokalnom hotelu sa 2 zvezdice a posle na ulicu…jer kao što je Gojkovićeva danas izjavila narod mora da zna da su kriminalne grupe veoma opasne.

  2. Iz prilozenog se vidi da gradjane Polimlja, u vecini, ne interesuje njihova zivotna sredina, snabdevanje vodom i elektricnom energijom. Takodje, nareceni domacin vec ima obligatorni odnos sa investitorom iza koga stoji bratija na vlasti. Izgleda da je nesto zapelo sa cenom te kuce pa bi sada domacin da mediji i javnost pomognu da se investitor otvori za 10-15 hiljada evradi. Od davnina se u Polimlju i tromedji kaze dok je ovaca bice i cobana.

  3. Institut Jaroslav Černi!!!! Da narodnim i državnim štetočinama omogući laku zaradu i prevaru naroda !! Šta li tek muvaju na Makiškom polju i Velikom Ratnim ostrvu???!! Ovde pošten i običan čovek ne može da se pouzda u zakone. Ali , ima i onaj prastari nepisani zakon , … .. … !!! I bojim se da će taj uskoro ući u masovnu primenu u rukama obespravljene raje??!!

  4. Овакве ствари се редовно догађају „другоме“ а ми још увек не схватамо да је то узело маха и не слутимо „да ће мечка заиграти пред нашим вратима“ или само што није. Срам нас било што ћутимо и трпимо овакви јадни и бедни!

  5. Narod navikao da služi, njače i vuče za druge, marva, bez samosvesti o svojoj bitnosti, bez ponosa. Sve drugo su samo bajke i mitovi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.