Proslave rođendana u dečijim igraonicama 1Foto; Shutterstock/tanja-v

Deca rastu. Svaki roditelj je svestan ove činjenice i želi da odrastanje svoje dece na neki način obeleži i sačuva u sećanju.

Jedan od najznačajnijih dana u godini je svakako rođendan vašeg deteta.

Prirodno je da želite da mu priuštite upravo ono što želi, da svoj specijalni dan provede u društvu onih do kojih mu je stalo, vršnjaka, u okruženju koje će mu ne samo prijati nego u kome će taj veliki dan biti obeležen onako kako treba – za pamćenje.

Deca vole da se druže. Često pozivaju u svoj dom drugare ili bivaju pozvana kod drugova i drugarica i to je uglavnom vrlo kvalitetno provedeno vreme, u igri i razonodi.

Kada se proslavljaju rođendani, podrazumeva se da se poziva veća grupa dece, u skladu sa željama slavljenika. Šta ako vaš stambeni prostor svojim kapacitetom ne može da ugosti veći broj gostiju, ni velikih ni malih? Radno vreme vam ne dozvoljava da se posvetite poslasticama koje vaš slavljenik očekuje da se posluže na proslavi njegovog rođendana?

Dečije igraonice vam nude usluge, sve one kada je u pitanju proslava dečijih rođendana.

Pre svega, potrebno je reći da su dečije igraonice ustanove organizovane tako da su potpuno posvećene sigurnosti i bezbednosti dece u svim segmentima, od higijenskih uslova, preko tehničkih, do monitoringa dece tokom boravka u igraonicama.

Profesionalno obučeno osoblje prati svaki korak vašeg deteta, pri tom ukoliko se tako dogovorite, unose vaspitne i edukativne elemente u svoj rad i odnos prema malim korisnicima.

Rođendani su već priča za sebe. Vremena se menjaju. Trendovi koji su juče bili aktuelni danas možda i nisu više tako atraktivni. Nije lako ispratiti sve inovacije koje se pred nas postavljaju. Ipak, ima ko da pomogne.

Osoblje zaduženo za organizovanje rođendanskih proslava u dečijim igraonicama predočiće vam sve ono za šta možda i niste znali da postoji. Ne brinite, upustite se u istraživanje čarobnog sveta koji je pred vama.

Skoro sve igraonice za decu imaju na raspolaganju veliki prostor, za mnogo svojih malih klijenata. Ovaj prostor je uređen tako da se deca u njemu odlično osećaju, ne samo dizajnom već i sadržajima kojim dečija igraonica raspolaže.

Sprave kao što su tobogani, tuneli, bazeni sa mekim lopticama, ljuljaške, trampoline, su samo neki od atraktivnih delova opreme svake dečije igraonice, jer deca u njima uživaju.

Namenski se prostor može preurediti u skladu sa temom samog rođendana. Džungla? Svemirski brod? Maskenbal?

Prinčevi, princeze, vitezovi, balerine, uloge koje se vašem detetu najviše dopadaju lako se mogu ostvariti bogatom kolekcijom kostima odnosno oslikavanjem lica kao jednom od atraktivnijih usluga u poslednje vreme.

Baloni su sastavni deo rođendanske dekoracije prostora. Zašto ne proširiti ovu ideju balonima od sapunice? Sada postoje mašine koje ih izbacuju u prostor i čine proslavu još veselijom. U pojedinim dečijim igraonicama možete se dogovoriti i sami dekorisati prostor.

U zavisnosti od uzrasta slavljenika i njegovog društva, možete obezbediti animatore, jednog ili više njih koji će uveličati proslavu. Klovnovi, vile, mađioničari i ostali čarobnjaci podići će proslavu na viši nivo.

Muzika je sastavni deo svake proslave a naročito rođendanske. Disko je svevremenski performans u kome i današnja deca uživaju. Prilagođeno osvetljenje, disko kugla, plesni podijum, sve ovo imate u dečijim igraonicama. Karaoke? Zašto da ne? Takmičenje u pevanju ili plesu? Odlična ideja.

Vreme je da se pozabavite posluženjem. Većina dečijih igraonica će vam u paketu rođendanske usluge obezbediti neograničenu konzumaciju slatkih i slanih grickalica, sokova i vode.

Rođendanska torta zauzima ključno mesto u proslavi dečijeg rođendana. Ukoliko niste sigurni u svoje poslastičarske sposobnosti, igraonice imaju na raspolaganju i ovu vrstu usluge pa svom slavljeniku možete obezbediti upravo onu tortu koja mu je najatraktivnija, sa slikom, u nekom intersantnom obliku, ili već po želji.

Plastični ili papirni tanjiri, čaše i pribor za jelo i sav prateći material, takođe vam dečije igraonice mogu nabaviti. I da ne zaboravimo – rođendanske svećice su obavezne. Zašto ne postaviti i vatromet? I odrasli ga vole.

Ne zaboravite pozivnice, digitalne ili one klasične. Fotografije moraju biti urađene. Profesionalni fotografi i snimatelji mogu biti angažovani i od strane dečije igraonice da bi se vaš svečani dan obeležio, sačuvao i dugo pamtio.

Ne treba da vas opterećuje ukoliko na spisku zvanica imate decu različitog uzrasta. Igraonice u svom sklopu imaju sadržaje koji će biti zanimljivi deci svih uzrasta. Ukoliko imate one malecke, najmanje, za njih postoje mesta za presvlačenje, hranjenje i spavanje.

Takođe možete angažovati nekog od zaposlenih da pričuva bebu dok traje rođendan. Za one malo starije, tinejdžere, postoje sadržaji koji su prilagođeni njihovim interesovanjima, od konstruktorskih igara, društvenih igara, pa do različitih kompjuterskih sadržaja i igrica u kojima uživaju.

Sajt mirandre.com omogućuje vam da se upoznate sa ponudama velikog broja vrhunski opremljenih i profesionalno usmerenih igraonica za decu u kojima vaše dete može proslaviti predivan rođendan ali i odlaziti bez nekog naročitog povoda – prosto da bi se uživalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari