Prosvetari dobili prvi deo januarske plate, ali će stvarno povećanje osetiti tek u aprilu

Ostavite komentar


  1. Zašto se ne obavestite, već stavljate ovakve naslove ? Svi su dobili povećanje 10 %, cela država, čak i predsednik. Zašto su vam prosvetari trn u oku ?

  2. Sa visokom strucnom spremom vredimo manje od izbeglice- vozaca autobusa bez skole.

  3. Bas lepo!! Prosvetni radnici i trudnice se bas ‘nagradjuju’. Tako se i trudnicama za porodiljsko obracun vrsi i po dve godine u nazad ako su bile u prvim mesecima trudnoce na bolovanju.

  4. Ja ne znam o kakvih 10% oni pričaju?! Ja sam dobila 2.000 din više. A pišete da bi trebalo 5.000.

  5. Bruka i sramota za drzavu Srbiju koja ne postuje i degradira sve u prosveti. Bitno da se funkcionerima isplacuju i dnevnice i putovanja itd. Prosvetari su zadnja rupa na svirali, dok sindikalci cute i ne bore se za nasa prava i dostojanstvo. Sa 65 godina u penziju, zamislite, a tek penzija nikakva kao i plata. Znam, reci ce drugi, ne radite nista, imate tri meseca odmora, itd. Navikli smo na omalozavanje i bezobrazluk. Zato nece imati ko da radi u prosveti, pa nek’ gospoda iz Ministarstva dodju. Sramota ziva i nepostovanje.

  6. Sto se tiče povećanja za starešinstvo ovaj podatak nije tačan. Skoro upola manje od navedenog iznosa. Kad se ovako nešto plasira, naravno da će osuti paljbu po nama. A to što je SVIMAAAA, ponavljam SVIMAAA povećana plata u državnom sektoru to nikom ništa. Prosvetari su bahati, neradnici…Vi više poštujete nekog na šalteru ( ko ima veću platu od nas ), ignoriše vas, da ne kažem vredja i td…nego osobu koja brine o vašoj deci i odgovara za njih kao da su njihova ( od problema, do vaspitanja, do obrazovanja, do prilagodjavanja po potrebi, do ramena za plakanje) . Evo sarkastično kažem HVALAAA na tom misljenju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.